Ако не ти пречи.. има на някой хора им губи време, натъжава ги, губят си дори работата.Що? На мен си ми харесва.
На околните им е тегаво - да почват те.
Стига наистина с тази тема ..
Ако не ти пречи.. има на някой хора им губи време, натъжава ги, губят си дори работата.Що? На мен си ми харесва.
На околните им е тегаво - да почват те.
Филип Филипов бе отново изключително точен в прогнозата си, днес 6,4 по Рихтер удари Турция, Сирия, Ливан, Кипър, та чак и Израел. В Събота сподели прогнозата си и няма и 2 дни по-късно, тя започна да се сбъдва. Това няма да е последното силно земетресение, за съжаление...Многоуважаваният от мен астролог Филип Филипов прогнозира редица силни земетресения през следващия лунен месец, като основната причина за тях са текущи и следващи слънчеви изригвания с огромна сила, каквито не е имало през последните 20г. В т.ч. и около двете Америки...
Ние дори застраховки няма да си направим, защото сме пичове. И ще продължим да усвояваме тераси, да бутаме стени и разбиваме на поразия.Румънците са се поизплашили и ще правят ремонти на по-слаби сгради и то с евро средства. Нещо като нашето саниране, само дето нашето саниране беше чисто козметично и бая пари се окрадоха от там.
И да си направим форсмажора ще занули. Стават ако съседа те наводниНие дори застраховки няма да си направим, защото сме пичове.
ХАхаха, Паци, този дето разбира от политика, виден вирусолог, и каква ли не всеразвита личност.
От всичко разбира, и от ядрена физика също !ХАхаха, Паци, този дето разбира от политика, виден вирусолог, и каква ли не всеразвита личност.
Да, любимец ми е. Някъде бяха го споменали този:От всичко разбира, и от ядрена физика също !