И в реалния живот ли си такова мрънкало? Все не ти харесват темите, ама ги четеш.Ще повърна кви сте кухи...
@Blinky - DUMP DATABASE `forum` pls
The Million Dollar Homepage - Own a piece of internet history!
The website of Alex Tew, a 21-year-old entrepreneur, who hopes to pay his way through university by selling 1 million pixels of internet ad space for $1 each.www.milliondollarhomepage.com
Че какво му е безсмисленото? Хората очевидно инвестират в Dillon, т. е. лицето за което SoloContraTutti спомена в тази тема. Това да инвестираш в идея днешно време е голяма глупост, защото се появиха едни измамници, които правят идеите на проектите си да изглеждат по-добри от истински такива, както се казва. Да, но въпросните измамници не могат да покажат и един проект зад гърба си, който да са реализирали. Винаги те представят първите си проекти, които всъщност никакво развитие не получават, освен да обират пари на инвеститори.Вместо да набиете пари в смислена инвестиция, вие пълните касичките на някакви скамери...
Blinky много внимавай като преписваш заявката да не пропуснеш двойката, че така ако изтриеш оригиналната Земя, то къде ни остава да живеем???DELETE FROM table WHERE title LIKE '%earth2.io%'
НО явно е някакво ново чудо. Ще мине и то....
Сигурен съм, че си струва дори и от гледна точка да се докоснеш до ново ноу -хау. Как се зарибяват хиляди хора, как дават доброволно пари, за да преследват мечта. Аз го сравнявам със Златната трескаafterearth.io - тука има повечко свободни квадрачета.
Иначе и аз съм на ахааааа да се гмурна с някой лев. Особено като гледам другата простотия NTFите и кви пари се въртят там...
Въпроса е дали earth2.io ще е "биткойна" на явно последващата вълна от виртуални светове, планети, вселени....
Иначе идеята с продажбата на квадрачетата не е нова..
Не успях да изчакам до следващия първи Април, та дайте ъпдейт какво става с това нещо. Преди малко се сетих и погледнах, ама играта още не е излязла. Как вървят там нещата? Гледам че по социалките вече е пълно с тийнове, дето си дават афилиейт номера, та явно някакво развитие има.
Купи си парламентаСамо в България ли може да се купува ако си българин?
Я кажете къде е най-добре ниви или в града сгради или все тая?