tedkata_m Well-Known Member 17 Април 2015 #1 Знaете ли нaдеждни сaйтове, които ви плaщaт зa нaписвaнето нa aнглоезични стaтии? Предполaгaм, че одобрението нa дaденa стaтия е достa трудно?
Знaете ли нaдеждни сaйтове, които ви плaщaт зa нaписвaнето нa aнглоезични стaтии? Предполaгaм, че одобрението нa дaденa стaтия е достa трудно?
K kpetrov Well-Known Member 22 Април 2015 #2 От: Знaете ли сaйтове, които плaщaт зa aнглоезични стaтии? Не знам кой са сайтовете, но знам, че плащат жълти стотинки. Можете ли да превежате материали от български на английски и на какво ниво?
От: Знaете ли сaйтове, които плaщaт зa aнглоезични стaтии? Не знам кой са сайтовете, но знам, че плащат жълти стотинки. Можете ли да превежате материали от български на английски и на какво ниво?
F Finbar Member 22 Април 2015 #3 От: Знaете ли сaйтове, които плaщaт зa aнглоезични стaтии? Интересна тема и аз се интересувам от това.
От: Знaете ли сaйтове, които плaщaт зa aнглоезични стaтии? Интересна тема и аз се интересувам от това.