Krumov
Well-Known Member
От: Зомбирани ли са българите от "демокрацията"?
Ами ОК ти подкрепящ тази теза защото ти харесва и искаш Българите да сме благороден, силен и неподвалстен на друг народ.
И аз го искам, но пък не вярвам в измислените ни добродетели. Това са били кървави векове зцелия свят и случвалото се тук е точно в крас епохата си и нормално за сезона както се казва. Не е необходимо да се изпада в бяс или драми за неща които трябва да се обсъждам само безпристрастно
Има различни исторически версии, аз подкрепям тезата, че сме приели християнството много преди това. Избиването на болярите (също спорна тема) няма общо със зверското избиване на цивилното население по време на турското робство. А иначе, аз съм българин, за мен християнските ценности са нашите народни ценности, на нашата религия - българското православие, което е синтезирало в себе си християнството с древните ни вярвания. Римляни, инквизиции и прочее не виждам какво общо имат с нас. Със сигурност имаме допирни точки, но нито съм ги изучавал задълбочено, нито мога да ти обясня защо са правели това или онова през древността.
Ами ОК ти подкрепящ тази теза защото ти харесва и искаш Българите да сме благороден, силен и неподвалстен на друг народ.
И аз го искам, но пък не вярвам в измислените ни добродетели. Това са били кървави векове зцелия свят и случвалото се тук е точно в крас епохата си и нормално за сезона както се казва. Не е необходимо да се изпада в бяс или драми за неща които трябва да се обсъждам само безпристрастно