ИГРА! Кой авто-форум линква към Predpriemach.com и от коя тема? Награди!

Blinky

Owner
Здравейте колеги,

Форумът ще разиграе 3 пропуска за събитието V iСеминар Варна.
bs_logo.jpg

Въпросът е "От кой авто-форум predpriemach.com има линк и в коя тема се намира той?"

Семинарът ще се проведе на 19-ти, като играта ни ще бъде до 17-ти, за да може да се реагира и от страна на организаторите. Решихме и да е малко SEO задачата, която по наши скромни впечатления мисля, че не е толкова трудна. Ще бъдат раздадени 3 пропуска за събитието, на което 100% ще се запознаем.

Ако имате въпроси, задавайте ги. Говоря за неясност по играта. За другото, мисля, че има достатъчно материал. :) Дано ви се види забавно и си направите едно бързо упражнение. ;)

Успехи.

От: ИГРА! Кой авто-форум линква към Predpriemach.com и от коя тема? Награди!

На ЛС ли да го пращаме :)

Пратил съм ти линка с форума и темата на ЛС.

Re: От: ИГРА! Кой авто-форум линква към Predpriemach.com и от коя тема? Награди!

Изисква се да се намери форума, който ликва от нас. Щя поясня, че не се засича от няколко онлайн тула за проверка на линкове, но може да се издири по други начини.

В темата става дума за директории, като се споменава конкретен линк. :) Успехи. За сега няма познали. :)

Re: От: ИГРА! Кой авто-форум линква към Predpriemach.com и от коя тема? Награди!

Поствайте тук, за няма да издавам ако някой уцели или не. :)

Печелившите ще се изтеглят с томбола от нас. Повярвайте ми, всичко ще е честно и открито. ;)

Такъв тип линкове ли търсим: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=33284&p=315845#post315845 ? Ако да - това е моето предложение.

Трябва авто-форума да сочи към нас (Бонус: В темата става дума за директории, като се споменава конкретен линк)

Аха, сега вдянах. Значи линкът е този на I71. Успех на участниците.

Последно редактирано:

Въпросът е така формулиран, че се наложи да го прочета 2 пъти бързо и 4 пъти бавно.... И пак не го зацепих.

След кратък размисъл и интензивна утилизация на някой и друг метод от дедуктивния подход (последващите постове помогнаха също), най-накрая в мен лека-полека започна да се заформя едно мъгляво и смътно подозрение какво аджеба се пита... :rolleyes:

Въпросът е така формулиран, че се наложи да го прочета 2 пъти бързо и 4 пъти бавно.... И пак не го зацепих.

След кратък размисъл и интензивна утилизация на някой и друг метод от дедуктивния подход (последващите постове помогнаха също), най-накрая в мен лека-полека започна да се заформя едно мъгляво и смътно подозрение какво аджеба се пита... :rolleyes:
Ще се поясня пак. Не исках да звуча много тъпо, защото тук нивото е много над средното и за това. :)

Като цяло искам да намерите линк, който е от Автофорум и сочи към сайта predpriemach.com. Линкът се намира трудно, тъй като с определени (често използвани) тулове не се открива, но с други може. Води към тема от форума тук, като тя е ценна и е послужила като помощен материал за другата общност. Задавам си и въпроса малко объркано, защото пък ще стане и много лесно, а реално искам да изпитам SEO уменията на участниците в играта.

Но съм отворен за въпроси, които да пояснят някои мой писания, които са неразбрани от вас. Ще се радвам да продължите с постовете, давайки отговор на загадката. Гледам, че хората се справят доста добре, но няма да издавам правилния отговор. Има време да стане ясно кой е сайта (форума), към коя тема води и кой е точни линк. ;)

Имам 3 линка от 2 авто форума, но само за спорта го съобщавам :)

Освен ако не ми пуснете безплатен стрийм до тук хаха.

Последно редактирано:

Имам 3 линка от 2 авто форума, но само за спорта го съобщавам :)

Освен ако не ми пуснете безплатен стрийм до тук хаха.
Споделяй. Но гледай да е правилния. 3те пропуска ще се разиграят между хората познали това, което питаме тук. ;)

От: Re: От: ИГРА! Кой авто-форум линква към Predpriemach.com и от коя тема? Награди!

Споделяй. Но гледай да е правилния. 3те пропуска ще се разиграят между хората познали това, което питаме тук. ;)

Не, аз просто няма да мога да дойда :( и затова оставям хората да играят, иначе ако искаш може да ти ги пусна на лични.

И между другото - успех ти пожелавам, разбрах, че ще говориш на това събиране!

Re: От: Re: От: ИГРА! Кой авто-форум линква към Predpriemach.com и от коя тема? Награ

Не, аз просто няма да мога да дойда :( и затова оставям хората да играят, иначе ако искаш може да ти ги пусна на лични.

И между другото - успех ти пожелавам, разбрах, че ще говориш на това събиране!
Мерси много, да ще се помъча да дам своето. :) Целта ми е да накарам интернет рекламата да се увеличи, като натъкна на това, че тукашния бизнес изостава яко. :) Може ли само 12% от рекламата да отива за интернет? Що за тъпотия. Звучи ми като държава откриваща уеба. :)

Горе