ИГРА! Кой авто-форум линква към Predpriemach.com и от коя тема? Награди!

От: ИГРА! Кой авто-форум линква към Predpriemach.com и от коя тема? Награди!

"Звучи ми като държава, откриваща уеба."
Много точно казано. Но има ли още неща, които ви зачудват в Ъпсурдистан все още?! В държавата, която е на най-челните позиции в света по достъп до Интернет?!
УЕБ мастери и СЕО специалистите не ползват търсачки...абсурд, нищо друго.

Понякога имам чувството, че тук нарочно бизнеси не го прави, защото не е дорасъл и ги е страх, защото тук не е пуснеш статия или реклама и това е. Мързи ги да се ангажират, че някой, недай си боже, може да има нещо против това, което са видели и нямат идея как да го обърнат на клиент. Което за мен лично е аматьорщина. За това и ще гледам да облъча поне този сегмент (туризма) там, или поне неговите представители на конференцията. Няма да им спестя нищо. И ще направя всичко възможно да продължа да "проповядвам" това, защото е правилната стратегия.

Ако видя някое познато лице, освен другите лектори, ще ме мотивира повече. За това, продължавайте да играете. Искам да кажа, че не е трудно, а идеята беше на другия админ и всеки познал ще бъде контактнат на лично.

От: Re: От: Re: От: ИГРА! Кой авто-форум линква към Predpriemach.com и от коя тема? Н

Мерси много, да ще се помъча да дам своето. :) Целта ми е да накарам интернет рекламата да се увеличи, като натъкна на това, че тукашния бизнес изостава яко. :) Може ли само 12% от рекламата да отива за интернет? Що за тъпотия. Звучи ми като държава откриваща уеба. :)

Много добра кауза! Дано получи достатъчно публичност!

Re: От: Re: От: Re: От: ИГРА! Кой авто-форум линква към Predpriemach.com и от коя тем

Много добра кауза! Дано получи достатъчно публичност!
Да, и ще гледам непременно да го научат и хората от туристическия бизнес. Може да изглежда, че се самонадъхвам, но поне мисля, че има защо.

Като погледна кой какви бюджети дава насам-натам за реклама и в същото време отделя некви мизерни за интернет ми идва да го нахраня, ама както си знам. Не защото някой ги подлъгва и им обяснява, че там няма смисъл да рекламират, а защото сами не си правят проучванията за това. На кафето до него сядат млади хора със смартфони, които си намират това, което търсят през интернет и го перват по профилите си и чрез други месинджъри, и глупака се прибира в офиса и пак нарежда няколко хилядарки към пресата, телевизията и другите подобни канали. А това не е "да си смотан", здраве му кажи. И после защо няма продажби? Каква изненада. :)

Малко се отклоних, за това продължавайте с отговорите. :) Благодаря още веднъж, че участвате. :)

От: ИГРА! Кой авто-форум линква към Predpriemach.com и от коя тема? Награди!

Моля, изтрийте мнението :)

От: Re: От: ИГРА! Кой авто-форум линква към Predpriemach.com и от коя тема? Награди!

Темата не съществува. Нещо този линк не го отваря. ;)
Отваря си го много добре :)

Re: От: Re: От: ИГРА! Кой авто-форум линква към Predpriemach.com и от коя тема? Награ

Отваря си го много добре :)

Линкът беше сменен. Предишният не се отваряше. Продължавайте, утре ще съобщя победителите, като се надявам те от своя страна да ми пишат на лично, за да им пратя имената за пропуски или имената на тези, на които ще го преотстъпят. Благодаря за интереса ви и ще се радвам да видя някой от вас на конференцията. :)

Здравейте приятели. Днес ще спомена следните данни:

Имаме:

8 познали, линка е:
3ма ще получат пропуски, като ще очаквам техните имена (двете) на лично, за да има се изготвят пропуските. Ето ги и тях:

№ 4, 5, 8

Това по мои изчисления от темата са: 71 (№ 4), BRAIN_PAIN (№ 6,) Страника (№ 8).

Честито на победителите! Числата са теглени на произволен принцип, използвайки сайта: http://www.random.org/

Надявам се взе така да взимате участие, даже и за спорта. Играта беше и за тези, които искат малко да потренират SEO уменията си.

Ще ви очаквам на лично съобщение. ;)

Правилният е този от форума на VW. Той не се намираше в отчетените линкове чрез Google, но чрез други инструменти излизаше. Мерси на участниците и вече едното име ми е изпратено. Дано и другите ми пратят техните имена. Запазил съм правото на празни баджове, за това ако някой се сети в последния момент, пак да ми каже. ;)

Горе