Пиша Ви относно проблем с човек който предлагаше платен трафик.
Офертата беше 10 000 уникални за 20$ и трафика ще се генерира за 2-3 дена+ пенел от който ще може да се следят нещата
Всичко беше много хубаво но...
Ето какво стана:
Говорих с въпросният човек, разбрахме се платих му / изчезна нанякъде на няколко часа без обяснение... / но както и да е активира ми трафика
В началото всичко беше добре но след първите 2 дена му писах с проблем
- имам само по 1000-1300 на ден
- от AdSense ни ми отчита че се показват бенери в сайта т.е. при показването се отчитат импресите на страница, при мен си бяха само то другите потребители
- системата ми показва че потребителите посещават само индекса без да разглеждат нищо
Не ми беше даден достъп до панела им да си следя трафика, но ми бяха дадени още 5000 уникални - това добре
Минаха няколко дни с празни въпроси - питам какво става той не ми казва нищо...
От последните няколко дни съм спрян - без да ми е казано , не ми отговаря на съобщенията и нямам никаква информация
на кратко обобщавам :
- нямам трафик
- нямам приходи от трафика им
- набутах се с 20 $ - ще го преживея
- много скъсани нерви
Сайта па въпросния човек е : cinema14
Мисля че съм в правото си да се оплаквам !
извинявам се че темата е тук, но я смятам за най-подходяща тук
Не искам и други да пострадат
Офертата беше 10 000 уникални за 20$ и трафика ще се генерира за 2-3 дена+ пенел от който ще може да се следят нещата
Всичко беше много хубаво но...
Ето какво стана:
Говорих с въпросният човек, разбрахме се платих му / изчезна нанякъде на няколко часа без обяснение... / но както и да е активира ми трафика
В началото всичко беше добре но след първите 2 дена му писах с проблем
- имам само по 1000-1300 на ден
- от AdSense ни ми отчита че се показват бенери в сайта т.е. при показването се отчитат импресите на страница, при мен си бяха само то другите потребители
- системата ми показва че потребителите посещават само индекса без да разглеждат нищо
Не ми беше даден достъп до панела им да си следя трафика, но ми бяха дадени още 5000 уникални - това добре
Минаха няколко дни с празни въпроси - питам какво става той не ми казва нищо...
От последните няколко дни съм спрян - без да ми е казано , не ми отговаря на съобщенията и нямам никаква информация
на кратко обобщавам :
- нямам трафик
- нямам приходи от трафика им
- набутах се с 20 $ - ще го преживея
- много скъсани нерви
Сайта па въпросния човек е : cinema14
Мисля че съм в правото си да се оплаквам !
извинявам се че темата е тук, но я смятам за най-подходяща тук
Не искам и други да пострадат