donsavage
Active Member
От: ИЗМАМИ - ФЕЙСБУК СТРАНИЦИ !!!!!!!!
Какво имаш в предвид? Да не е чист линк ли?
Оправи линкчето
Оправи линкчето
Тук това няма да го позволим. Както измамите, така и хейта.
Не ми го отваря
Търси това: Svi smo mi ljudi, ali rijetko ko je čovjek Svi smo mi ljudi, ali rijetko ko je čovjek чрез ттърсачката. влез в страницата, която е със снимка на г-н Бийн с коледна шапка.
Какво искаш ти? Някой аларма да си инсталира?
Не ми допада частта с брой коментари, защото highlife е един доста добър пример за това как се трупат 200 мнения за нула време
А и в крайна сметка това ограничение на мен лично само ми пречи и не ми помага или не ме защитава по никакъв начин, тогава защо изобщо да се въвежда? Т.е. аз не го виждам като пречка за измамниците, но го виждам като пречка за всички останали, които са коректни, но нямат 200 поста.
Много ги разбирате вие бе, не искам никой да говори по мой адрес, без да ме познава ок!?
Много ги разбирате вие бе, не искам никой да говори по мой адрес, без да ме познава ок!?
Никой нищо лошо не е казал за теб. Просто казвам, че си пример как се правят 200 поста ...
Останалото времето ще покаже. :|
Абе и ти полудя последните 2-3 дни, може и да го задминеш с това темпо скоро. Може и да сте един и също човек и да се лаете да трупате коментари върху профилите си, единият регистриран март, другият февруари.. да бе, оплескали са ви в червено и да почнем на чисто
Какво се случва като се направят 200 поста, че аз не знам?
Нищо не се случва. Просто някой плесна на килограм, за това няма възнаграждение, освен, че хващаш бързата лента на хората с много постове.Дават награда 10 000лв.
Дори вече има и журналистическо разследване по случая Твърде възможно е и Явор Колев да се намеси.
draghonaz : наистина съжалявам, че в случая иде реч точно за нашата фирма, но наистина е добре първо да се проверява. btw преди месеци когато започна този юнак, няколко човека идваха в офиса ни, а други звъняха по телефона да проверяват. Тогава писахме навсякъде, но явно, не е било достатъчно :-(
btw вече има и статия по въпроса http://www.cross.bg/feiisbyk-skaiip-facebook-1404298.html