Май само ти се иска да е така и имаш причини да ти се иска да е така В случая е много прав в забележката си към теб, а ти така и все още не си се аргументирал, или поне разказал, защо профила, който посочи е хитрец и .н.Мани го baydan вече никой не му обраща внимание ....
Мога да гаратирам със сигурност, че никой от seom.bg не купува или продава каквито и да е профили и страници от социалните мрежи. Това е спекулиране с бранд
Предлагам да се забрани тотално търговията с Фейсбук страници в Предприемач. Това е практика, която и без това е забранена от правилата на самата социална мрежа и съответно продавачите/купувачите са застрашени в голяма степен, защото като стане фал няма на кого да се оплачат, освен на арменския поп. Просто да се вкара в правилата на форума една забрана и да се приключи с тази срамна история.
Благодаря за навременната, професионална и отговорна намеса на собственик на форума.
Не знам дали няма възможност да продава тук фейсбук страници, но аз лично попаднах на следния треад predpriemach. ком/showthread.php?t= 46695
Факт е обаче, че след като повдигнах тази тема тук във форума страницата fb .com / nababati спря да е активна.
Още веднъж благодаря на собственика на форума за неговата намеса.
До сега не бях попадал на толкова добре поддържан форум, като администрация и заинтересованост от това името му да остане чисто и неопетнено.
Мисля, че все пак темата беше полезна най-вече за хората, които биха могли да бъдат измамени за в бъдеще по подобен начин, тъй като подробно описах схемата и начина, по който беше осъществена измамата.
На администратора и собственика на сайта пожелавам всичко най-хубаво и моля да бъда извинен за главоболията, които им създадох.
Спокойна вечер.