mihluzin
Well-Known Member
От: ИЗМАМНИК - ФЕЙСБУК СТРАНИЦИ !!!!!!!!
Не се връзвайте на такива и никога не давайте админски достъп - затова и страниците имат content creator - могат да публикуват, но не могат да ви я откраднат....
Т'ва същото чики искаше да ми продаде една друга страница. Прехвърли ми правата и преди да му платя видях, че някой почна да пише на стената, че страницата е открадната. Писах на въпросната жена, която твърдеше, че страницата е открадната от нея и тя ми прати дискусията от скайп. Пича и обяснявал как трябвало да му даде администраторски достъп за да генерира някакви html кодове или нещо такова. Но като цяло схемата е - дай ми права над страница и ще правиш много пари... Та не му платих страницата, и я върнах на собственичката. Ядосах се много щото беше писал от името на addfans.eu - т'ва е мое сайтче за добавянето на фенове. Та затова ви казвам, че ако пича пак ползва името на сайта ми ще си направя една екскурзия до Силистра и ще му метна един хубав бой - ей така, за спорта.ако може Violeta да сподели как точно е станало за да може други да се предпазят
Не се връзвайте на такива и никога не давайте админски достъп - затова и страниците имат content creator - могат да публикуват, но не могат да ви я откраднат....