Да. Няма равен. И това не е най-впечатляващото. А по-скоро неговата постоянност.Не можеш да го биеш в неговата игра, учил се е от най добрите индийски спамери в BHW![]()

Да. Няма равен. И това не е най-впечатляващото. А по-скоро неговата постоянност.Не можеш да го биеш в неговата игра, учил се е от най добрите индийски спамери в BHW![]()
Тук е добре. На улицата и за без пари ще те изклати някой. Ей така за спорта. Тук поне имат гордост и принципи.Абе много такива пишлемета се навъдиха. Най тъпото е че се занимават с някакви супер къси схеми. Буквално за стотинки... Измамници винаги е имало, има и ще има, ама чак такива мизерници, като последно време не си спомням да е имало.
Ако го махнем, ще дойде с друг профил? А нека и @Мирослав Чунов да се включи и да даде хвърли малко яснота върху това, което описва колегата тук.Ако не, ще е нужно да вземем мерки.
Значи е доказано вече? ОК, а някой да има каквато и да е обратна връзка от него? Съмнявам се, че ще стигне да напише някой пост тук, но все пак нали се дава шанс за доказване на обратното.И аз съм измамен с 350лв от същия пич.
Говорил съм с адвокат, ще заведа дело.
Той няма какво да докаже. Цялата кореспонденция е налице. Моето е доказателство. Факт е, че е измамник - потвърждават го и други колеги от форума.Значи е доказано вече? ОК, а някой да има каквато и да е обратна връзка от него? Съмнявам се, че ще стигне да напише някой пост тук, но все пак нали се дава шанс за доказване на обратното.![]()
ОК, бан? Или да изчакаме няколко дни да даде и той някакво становище по въпроса? Явно е, че не за тук. Но и имайте предвид, че това може да предизвика отваряне на нов акаунт от него, за да го направи същия номер.Той няма какво да докаже. Цялата кореспонденция е налице. Моето е доказателство. Факт е, че е измамник - потвърждават го и други колеги от форума.
По чудното е защо го правят за такива смешни пари.Как може човек да измами и да спи спокойно...![]()
Да винаги ще ги има такива.... По добре с честен труд да ти е чиста съвесттаПо чудното е защо го правят за такива смешни пари.![]()
По чудното е защо го правят за такива смешни пари.![]()
И от къде взима храна за тия пари?За един 10 лева са кафе, за друг са цяла седмица храна...
тва до вторник е свършило всичкотоТова цяла седмица храна?Баси хората имало.
![]()
Цяла седмица банички?За един 10 лева са кафе, за друг са цяла седмица храна...