От: От: ИЗМАМНИК! zerocool4 познат като Иляз от айтос
За мен въпросният Стефан не звучи убедително. Хем не иска банков превод, хем се дърпа от среща... Нормално е и двете страни да чакат отсрещната страна да направи крачка. Но конкретно в този казус, не виждам измама или опит за измама.
+1
Аз съм му поръчвал няколко пъти фенове на Иляз и не е имало проблем. Случвало се е да се бави с някой друг ден, но всичко е било ОК.
Не съм чела другите случаи свързани с момъка zerecool4, така че относно конкретния казус в тази тема и въз основа на представените скрийншотове не виждам реална измама. Още повече купувача през цялото време се дърпа от личната среща и само разтяга излишни локуми. Така че дали наистина е искал да измами някой в конкретния случай няма как да знаем, така или иначе всичко е било на етап дискусия (среща не се е състояла).
За мен въпросният Стефан не звучи убедително. Хем не иска банков превод, хем се дърпа от среща... Нормално е и двете страни да чакат отсрещната страна да направи крачка. Но конкретно в този казус, не виждам измама или опит за измама.
+1
Аз съм му поръчвал няколко пъти фенове на Иляз и не е имало проблем. Случвало се е да се бави с някой друг ден, но всичко е било ОК.