По принцип трябва да си декларираш всички доходи. Да не говорим, че ако извършваш електронни услуги за чужди фирми е задължителна и регистрацията по ДДС. За Paypal, доколкото си спомням, някои от нашите данъчни искаха и касови бележки. В твоята ситуация, вероятно си поне в няколко нарушения. При желание, НАП може да изисква инфо за сметки и трансакции на всеки, включително PayPal акаунта ти за последните 5 години. Мисля от 2015-та влезе в сила законът, даващ им тези правомощия.
Ако не си ги пускаш парите към лична сметка, шансът да разберат за тях е минимален. PayPal не е Еконт да докладва всяка трансакция. Ще дадат инфо, ако им бъде поискано такова конкретно. Дори да ги пускаш, за малки суми едва ли има кой да те търси и да се занимава да ти прави ревизия. Чувал съм, че правят произволни ревизии на даден брой физически лица всяка година и боли много, но не знам колко е вероятно това.
Хазната се ощетява с 10% от получените от теб суми, които не си декларирал и на които не си платил данък
Ако услугите са за физически лица от ЕС, се ощетява и с 20% ДДС. Това къде ти е сметката няма значение, важно е ти къде си.
ПП Не съм счетоводител, ако съм написал някоя глупост, някой вещ да ме поправи