Не е точно така. Ако са ти блокирали акаунта и си се писал "Най-големия ти кошмар", а по лична карта си Стоян Стоянов, няма шанс да го отблокират. То така или иначе зад всеки акаунт седи човек, който е създаден от него.При мен го верифицираха, въпреки, че имената несъвпадаха. За тях е важно зад акаунта да има реален човек.
Преди време можеше, сега обаче последния път като верифицирах не стана, така загубих 2 акаунтаНе е точно така. Ако са ти блокирали акаунта и си се писал "Най-големия ти кошмар", а по лична карта си Стоян Стоянов, няма шанс да го отблокират. То така или иначе зад всеки акаунт седи човек, който е създаден от него.
При мен също се случи да го верифицират, но това беше преди години.При мен го верифицираха, въпреки, че имената несъвпадаха. За тях е важно зад акаунта да има реален човек.
Мерси, ще пробвам. А ФБ дори не обещават, че ще прегледат снимката:A не става ли само с "Иван". Защото човека може да си е сменил фамилията като се е оженил
Ето друга идея ако не намериш някой иван - https://www.dnes.bg/slideshow.php?mreporter&id=6676&pid=51360
На скоро един клиент, преди с мен да се свърже, някой му докладвал профила. А той си му е истинския неговия си профил. Каза ми че няколко пъти пращал лични карти и какво ли не в продъжление на 2 месеца и накрая му го изтриха.We have fewer people available to review information due to the coronavirus (COVID-19) pandemic. This means we may be unable to review your account.
Изчакай известно време защото може да намериш и реален човек с това имеМерси, ще пробвам. А ФБ дори не обещават, че ще прегледат снимката:
We have fewer people available to review information due to the coronavirus (COVID-19) pandemic. This means we may be unable to review your account.
Дември 2021. Името ми беше както тука във форума. Вече ако скаш фалшиф профил да верифицираш - там божа работа.Не е точно така. Ако са ти блокирали акаунта и си се писал "Най-големия ти кошмар", а по лична карта си Стоян Стоянов, няма шанс да го отблокират. То така или иначе зад всеки акаунт седи човек, който е създаден от него.