Tzahariev Active Member 16 Юли 2013 #266 От: Игра на думи абе вие хептен го ударихте през просото на спама айде поне да има някакъв смисъл в постовете ? ПС така както са го подхванали колегите над мен е добре щанд Аре да видим кой ще измисли 4 буквена дума започваща с нд
От: Игра на думи абе вие хептен го ударихте през просото на спама айде поне да има някакъв смисъл в постовете ? ПС така както са го подхванали колегите над мен е добре щанд Аре да видим кой ще измисли 4 буквена дума започваща с нд
J just Active Member 16 Юли 2013 #268 Сова според мен обаче, трябваше да запазин правилото за смяна само на 1 буква. Така с 2 е много лесно.
Сова според мен обаче, трябваше да запазин правилото за смяна само на 1 буква. Така с 2 е много лесно.
J just Active Member 16 Юли 2013 #276 заек искам да кажа, че е много по-лесно дасе сетиш за дума от 4 букви като трябва да смениш цели 2. По-голямото ограничение би донесло повече мъдрене.
заек искам да кажа, че е много по-лесно дасе сетиш за дума от 4 букви като трябва да смениш цели 2. По-голямото ограничение би донесло повече мъдрене.
dilyan_ostr Active Member 16 Юли 2013 #278 От: Игра на думи Ок хайде да пробваме със смяна само на една буква. реших, че с две ще е по-добре защото като превъртях на ум няколко варианта на думи ако се смени само една буква и доста бързо се изчерпаха. но пък да видим мезя
От: Игра на думи Ок хайде да пробваме със смяна само на една буква. реших, че с две ще е по-добре защото като превъртях на ум няколко варианта на думи ако се смени само една буква и доста бързо се изчерпаха. но пък да видим мезя
TheCrazyBastard Well-Known Member 16 Юли 2013 #279 От: Игра на думи земя :mrgreen: (тук май не смених)