Tzahariev Active Member 12 Юли 2013 #148 От: Игра на думи Пълни глупости е тая игра Я да се върнем към нормалните правила започваш нова дума със буквата с която я завърши предния
От: Игра на думи Пълни глупости е тая игра Я да се върнем към нормалните правила започваш нова дума със буквата с която я завърши предния
kreten New Member 12 Юли 2013 #149 От: Игра на думи играта се скапа откакто минахме на четири букви и още ми е мътно една или две букви сменяме и може ли да сменяме само една сяра
От: Игра на думи играта се скапа откакто минахме на четири букви и още ми е мътно една или две букви сменяме и може ли да сменяме само една сяра
Tzahariev Active Member 12 Юли 2013 #150 От: Игра на думи Кретен, прав си айде да продължим на 4 но да е по трудно с 2 букви, както ти си дал сяра аз давам: арка
От: Игра на думи Кретен, прав си айде да продължим на 4 но да е по трудно с 2 букви, както ти си дал сяра аз давам: арка
kreten New Member 12 Юли 2013 #151 От: Игра на думи пера бааа ако беше манал още една гласна не знам кво щях да правя
kreten New Member 12 Юли 2013 #153 От: Игра на думи Tzahariev каза: Май не зацепи Ти завършваш със ак.. Увеличете... ц, я обясни - що с "ак"? МРАК
От: Игра на думи Tzahariev каза: Май не зацепи Ти завършваш със ак.. Увеличете... ц, я обясни - що с "ак"? МРАК
kreten New Member 12 Юли 2013 #155 От: Игра на думи blackout8 каза: ВРАГ .......... Увеличете... начи ако съм фанал логиката на играта тоя път ти трябва да завършиш с мойте последни две букви прочетени наобратно демек мрАК - "ка" или нещо като ПИКА баси тъз игра зе да става твърде сложна за петък следобед
От: Игра на думи blackout8 каза: ВРАГ .......... Увеличете... начи ако съм фанал логиката на играта тоя път ти трябва да завършиш с мойте последни две букви прочетени наобратно демек мрАК - "ка" или нещо като ПИКА баси тъз игра зе да става твърде сложна за петък следобед
galinstefanov Well-Known Member 12 Юли 2013 #157 От: Игра на думи драг ..................................