Ти честно си ебахти глупака, честно.Начи си на далавера, защото можеш да влизаш за 10мин - най-накрая, когато се кикерчи на някакъв трон и винаги е супер яко барната![]()
Женките са яко селектирани. Толкова злато на едно място не съм виждал скоро
Май нещо само със златото са си останали. Голям цирк, но какво да се прави, гледа се. Някои имат и други подбуди (възбуди).Женките са яко селектирани. Толкова злато на едно място не съм виждал скоро. Като цяло надграждат работещата стратегия да вкарват типизирани персонажи - спортисти, назобени бадки, тук-там умници и най-важното, разбира се, някой друг кибритлия, който да се развихри с лафовете по някое време.
Тия задници ще кажеш, че нарочно ги "презентираха" почти през цялото време. Или операторът не си пада по моногамията и блажи окото през камерата, или нарочно отиваме в една друга посока.Май нещо само със златото са си останали. Голям цирк, но какво да се прави, гледа се. Някои имат и други подбуди (възбуди).
Виж файлът 30475
Този сезон чупи рекордите по гледаемост.Някой гледа ли го? Хм, изненадан съм. Честно.Само заради Ралица бих го гледал.
Да, и аз се загледах. Интересно е в крайна сметка.Този сезон чупи рекордите по гледаемост.