Не знаех, че този тип сайтове ти допадат:
Чудех се - кой ми прави трафик на тази страница.
Ама Градинаров, ти тук хубави неща пишеш, обаче твоята страница не я ли отчиташ като проблемна?
Ти, чадо, не ме гледай какво правя, а ме слушай какво ти говоря, рекъл попа.
Добре е, че нямате достъп до папките ми в хостинга.
Откакто, преди години, когато знаех, че HTML е някакъв език, и за две седмици написах няколко страници с помощта на Amaya и гордо ги метнах на безплатен хостинг, дето гошо не виждаше нищо, мина доста време.
Някой от вас да е пускал Tiki Wiki? А?
Някои от темите, дето съм пускал тук, показват пътя, по който вървя. През цялото време съм търсел простото и ефикасното.
Все пак съм инжинер. И по образование, и по произход. Основен принцип в инжинерството е: най-ефикасната машина е най-простата.
На времето това бе чист HTML. Таблиците подреждаха нещата.
После се явиха CMS-ите - удобни, но сложни и тежки.
После дойде CSS, с последвалите ги frameworks. Бутстрапа ме спечели чрез сайта
http://www.layoutit.com/ - изключително лесно!
Докато не видях какви css и js кютуци зарежда.
Някои от нещата, дето са ми харесали, са по папки в хостинга ми. Така и не стигна време да видят бял свят. Предстои метене там.
Имам някаква карма - бутам някоя задача, но все нещо ѝ пречи да се реализира докрай. И като мине време, се разбира, че е имало причина. Идва момент, когато, дето има една дума, сама се свършва. При това много леко и с отличен резултат. Затова по сайта ми има всякакви глупости.
Включително и две 404 грешки.
Онзи ден гледах в GWT, че формата ми за контакт е блокирана. Пуснах си тестово съобщение и всичко е ток и жица. Ами гошо да си гледа работата. Клиентите ми имат връзка с мен.
Полека падам в SERP-а, но се оказа, че българите масово не ползват търсачката. Действията ми във фацето вършат по-добра работа от каквато и да било оптимизация.