От: Идеал за начин на живот - споделете за да се мотивираме взаимно
Изразяваш се като ученик и най-вероятно си. Работил съм с ученици на твойта възраст, та езика ми е познат. Такива като теб, които с удоволствие се заливат с изпражнения, наричат себе си посерковци, а мястото където живеят "кенефистан" съм срещал и не ме учудва ниската ти самооценка. Обикновено причината за това самооплюване е микро средата. Ниско интелигентна, нискоамбициозна, изкривена ценностна система, зависимости, hate.
Да, мразенето е основна градивна сила сред вашите компании. Вие мразите всичко и всички включително и себе си. И там е и основната беда. Вие очаквате като мразиш обиждаш и оплюваш нещо, то да стане по-добро.
Няма как .
Няма как нещо да стане по добро ако непрекъснато го заливаш с омраза.
Мрази училището си и всеки ден ще намираш все повече неща, за които да го мразиш.
Мрази родителите си и всеки ден ще намираш все повече неща, за които да ги мразиш.
Мрази себе си и всеки ден ще намираш все повече неща за които да се мразиш.
Мрази държавата си и всеки ден ще намираш все повече неща, за които да я мразиш.
Мрази българите и всеки ден ще намираш все повече неща за които да ги мразиш.
Това е закон. Не може да избягаш от него.
Обстоятелствата не се случват -те се формират. Ти формираш обстоятелствата в своя микро свят чрез мислите си.
Ако мислиш че света около теб е лош, всеки ден ще привличаш все повече лоши неща, които да ти доказват, че си прав.
Всичко, което те обгражда, включително и нещата, от които се оплакваш, сам си си привлякъл.
Знам, че това няма да ти хареса. Но истината е, че точно ти ги привличаш. Ти формираш средата и обстоятелствата в които живееш.
Ако си мислиш, че държавата е несправедлива - ти ще си докарваш все повече несправедливости да ти се случват. И ОБРАТНО.
Ако успееш да смениш мислите си - и ти и обстоятелствата ще се променят.
Изборът е твой.
Като цяло това, върху което се фокусираш и мислиш е това, което привличаш в живота си. Без значение дали то е нещо, което искаш или не.
Без изключение. Това е трудно за преглъщане, НО Е ЗАКОН.
Нарича се ЗАКОНЪТ ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО. (
Low of Attraction, ако те интересува, само го пусни в гугъл)
Ти казваш " Аз мраза държавата си , народа си и етноса си"
Законът ще ти отговори "Няма проблем. Ето ти още от нещата, за които да ги мразиш"
И ще ти предостави още случки и обстоятелства в подкрепа на мислите ти.
Вярно ще бъде ако си мислиш и обратното.
Изборът е твой