Идеи за монетизиране на женски фейбук акаунт

Ivo94

Well-Known Member
Наскоро се сдобих с няколко женски фейсбук акаунти, които са с хиляди приятели (мъже) от цял свят (разбирай всякаква сган :) ). Някой може ли да даде идея за монетизацията им освен с афилиейт за Уеб кам и датинг сайтове?
Благодаря предварително

От: Идеи за монетизиране на женски фейбук акаунт

whoring+CPA

....... с хиляди приятели (мъже) от цял свят (разбирай всякаква сган :) ).......

щом са такива може да пробваш и с афф. от Кликбанк за нещо от рода "правене на пари" или там сещай се какво вълнува мъжете :D

Успех!

Фешът нещица - дрехи, бижута, аксесоари, обувки. Това е таргет, който на наистина може да му се продава, ако има пари. Още: диети, рецепти, цветя, работа и каквото се сетите, привличащо вниманието им. Или е тяхна много любима тема за разговор. ;)

От: Re: Идеи за монетизиране на женски фейбук акаунт

Фешът нещица - дрехи, бижута, аксесоари, обувки. Това е таргет, който на наистина може да му се продава, ако има пари. Още: диети, рецепти, цветя, работа и каквото се сетите, привличащо вниманието им. Или е тяхна много любима тема за разговор. ;)
То хубаво ама на момите приятелите им са все мъже от цял свят :)

Re: От: Re: Идеи за монетизиране на женски фейбук акаунт

То хубаво ама на момите приятелите им са все мъже от цял свят :)

Аз повече мъже имам, предполагам, че нормална жена трябва да има повече приятели-жени. Ако профилът е целял друго, то тогава - коли, спорт, бира, нали се сещаш. :)

Слагай оферти от slutroulette или някой друг подобен сайт за камери, ще имаш успех щом са мъже. За регистрация ти плаща 2.70$, има и някои оферти, които са по 6$ регистрацията...абе има доста неща..dating оферти вървят общо взето във Фейсбук от опит го казвам.

Слагай оферти от slutroulette или някой друг подобен сайт за камери, ще имаш успех щом са мъже. За регистрация ти плаща 2.70$, има и някои оферти, които са по 6$ регистрацията...абе има доста неща..dating оферти вървят общо взето във Фейсбук от опит го казвам.
Аз точно тях исках да избегна ама май пак по старому ще си караме като гледам конверсията с няколко CPA сайтове :)
Блинки мерси за идеите :) и аз около подобни се въртя ама конверсията много ниска :) като не е нещо "оголено" :)
Други идеи?

И после отнасяш банна. :) Аз бих минал тези оферти през ревю сайт. ;)

Имам една позната, която нон стоп шерва някакви новини около нея от един и същ неизвестен сайт, което малко ме навежда на мисълта, че може да е неин. :)

Тя е неизявен (все още) модел, и никой не пише за нея, та май си е направила и шерва некви си нейни новини. Казвам го, защото всеки профил си има съответен таргет, и в този ред на мили, сайта може да се направи според профила и аудиторията, който е събрал. ;)

Естествено за директни връзки към сайтове за над 18 години не говорим, то всички ще изгорят така. Ясно е как да се процедира, но идеята е да има някаква възвращаемост и конверсия :)

Аз го правя по следният начин:

1. Пращам трафика към някакъв landing page, който си е на някой мой сайт.
2. От landing page-a вече, който иска клика ENTER и го праща на сайта с камерите.

Това е цялата врътка и така няма банове като няма директен redirect.

Дайте някакви афф. сайтове за камери от които вече сте вземали кинти

От: Re: От: Идеи за монетизиране на женски фейбук акаунт

Това за пред женската аудитория или за друг тип трафик. ;)

Не, може би не си обърнал внимание, че профилите са женски а феновете са 99% мъже :)

Re: От: Re: От: Идеи за монетизиране на женски фейбук акаунт

Не, може би не си обърнал внимание, че профилите са женски а феновете са 99% мъже :)

Аха, да най-вероятно не съм. Мислех, че става дума за женска аудитория. :)

А тва е лесно - просто почни да разпродаваш личното бельо на въпросните моми....
От тва по-таргетирано здраве му кажи.

От: От: Идеи за монетизиране на женски фейбук акаунт

А тва е лесно - просто почни да разпродаваш личното бельо на въпросните моми....
От тва по-таргетирано здраве му кажи.

Хаха, да, само се чудя дали да е изпрано или не :)

Предложи го и в двата варианта.

Ти се майтапиш, как така изпрано? Мацката си събува прашките, слага ги веднага в торбичка, запечатва торбичката, за да се запази всичко и ги праща. И даже всичко това може да го излъчваш онлайн, който поръчва това, да гледа онлайн как мацката го прави, за да е сигурен, че ще се получи.

Ти се майтапиш, как така изпрано? Мацката си събува прашките, слага ги веднага в торбичка, запечатва торбичката, за да се запази всичко и ги праща. И даже всичко това може да го излъчваш онлайн, който поръчва това, да гледа онлайн как мацката го прави, за да е сигурен, че ще се получи.

Като цяло е идея :) извратеняци всякакви, но изключваме Фейса от играта тогава :)

Горе