Идеи за монетизиране на женски фейбук акаунт

От: Идеи за монетизиране на женски фейбук акаунт

Абе какво видео и какви торбички. Просто шибваш снимката и я линкваш към ибей страницата или квото там ползваш.
Ако си усложняваш живота с такива подробности не можеш си изби парите.

Нямам идея какви са фейсбук правилата, тъй че прочети първо..

От: Идеи за монетизиране на женски фейбук акаунт

Да, може и снимки да слага, това с видеото е идея ако развие сайт. Що да не може във фейса, напротив, ще стане.
А като говорим за бельо, не става ли да продаваш дамско бельо на мъжете, с идеята да купят подарък и да зарадват мацките си?

От: От: Идеи за монетизиране на женски фейбук акаунт

Не. Ти говориш за мейнстрийм пазара на бельо.
А тук дори не говорим за фетиш, щото то и това май е доста голям и наситен пазар.

Тук става дума за нишово, силно трагетирано търсене. Тия мъже вече са фенове на въпросните... фенки :) . Не продаваш просто гащи на килограм. Затва и следва да заложиш на по-височка цена, за да може цялата галимация да си заслужава.

От: От: От: Идеи за монетизиране на женски фейбук акаунт

Не. Ти говориш за мейнстрийм пазара на бельо.
А тук дори не говорим за фетиш, щото то и това май е доста голям и наситен пазар.

Тук става дума за нишово, силно трагетирано търсене. Тия мъже вече са фенове на въпросните... фенки :) . Не продаваш просто гащи на килограм. Затва и следва да заложиш на по-височка цена, за да може цялата галимация да си заслужава.

"Само днес може да закупите червеното бельо на Саманта от видеото на 24...дата на уникалната цена...." ;)

"Само днес може да закупите червеното бельо на Саманта от видеото на 24...дата на уникалната цена...." ;)
Тва е твърде комерсиално - не става.
Ми да речем нещо като:

"Ъх ох, изумена съм колко много от феновете ми тук ме молят за бельото ми от едикоя си снимка. Ама какво им става на тия мъже?! Не издържам повече - ето, може да го вземете: линк.. Уинк-уинк"

Тва е твърде комерсиално - не става.
Ми да речем нещо като:

"Ъх ох, изумена съм колко много от феновете ми тук ме молят за бельото ми от едикоя си снимка. Ама какво им става на тия мъже?! Не издържам повече - ето, може да го вземете: линк.. Уинк-уинк"

Това е много добро :) Някой с подобни идеи? То такива олигофрени са им фенове, че като нищо могат да лапнат някой чифт "гащи" :) Щом след последната смяна на едната мома на профилната и снимка има 4к харесвания и 80% от коментарите са колко е красива и секси ... :) а профилните и снимки са поне 50 като на всяка е различна жена смятайте ...

:) а профилните и снимки са поне 50 като на всяка е различна жена смятайте ...

LOL. И това ли върви. Аз пък преди време като си правих профилите обикалях цял ден да намеря 5-6 коври с повечко снимки по-така.

Иначе за монетизация е най-добре някакви сайтове с уеб камери(сам се досещай какво се прави пред тях), ако е международна аудиторията.
Аз лично за сега моите ги молзвам за докарване на трафик към спортни сайтове, но са ми бг приятелите. За международни не знам как стои въпроса.

Горе