Този ейс е много слаб, не заслужава видео, отделно на това 1 и 30 минути за 4 секунди ейс? Сигурно е и доста слаб ранк, от това, което виждам със сигурност е под lem-eagle, тоест не става като цяло, пък и е срещу фул еко, като гледам как тичат с ножовете, сигурно call-а е бил "rush short dont stop cyka blyad". Ако трябва да вляза и deeper не знам твое ли е видеото, но този CT как wide peak-на като силвер, щеше да вземе най-много 1 кил дори 1 му е много, - в supreme/ global щеше да получи instant headshot още преди да ги види всичките, като цяло ранка ми се вижда силвер- голд и видеото като цяло не струва, нито едита, нито отиграването - приеми го като критика.
Гледай едитс от hltv.org и се учи от тях. Бая време съм изгубил в CS GO, бях global elite по едно време, сега сигурно съм паднал на supreme/ lem въобще не цъкам, но с такива видеа няма как да постигнеш успех. Аз влизам веднъж / два пъти в седмицата да цъкам от смърф ( имам в mg2 - dmg 2 акаунта ) и правя по 30-40 кила и ги нося винаги, мога да те запълня с видеа, но никой не иска да гледа как се убиват noobs. Прави нещо по-качествено или ако питаш мен не играй игри, а учи програмиране, аз така направих