От: Идея как да си изкарате месечно няколко хилядарки
Добре бе човек, сериозно, нали знаеш че се намираме в България, но както и да е, нека оставим това на страна, повечето умни хора не биха дали 200евро без да знаят за какво ги дават, а във форума повечето са умни.
Дефакто твоят пъклен план е или да зарибиш малките рибета дето искат лесна пара и да ги цедиш малко по малко или да излъжеш по някакъв странен начин умните
Т'ва дето го предлагаш ми звучи някакси като тия истории с Уелнеса на времето в София, я си плати таксата 60кинта да си купиш обучителния пакет как да лъжеш други да си го закупят и да очакваш милионите....
Толкова ли лесно се изкарват няколко хиледарки месечно?
Ами ти като изкарваш толкова много пари, аджаба к'во правиш тук в тоя форум и пишеш некви глупости?
Почти всеки който изкарва толкова пари ще се погрижи този му доход да се увеличи и/или да ги завърти тези пари в нещо стабилно, а не да си губи времето да зарибява хората с някви нереални за нашата ситуация цифри.
И вкарай поне малко маркетинг и динамика в тая обява, к'во е т'ва заглавие и т'ва описание, нещо от типа:
Заглавие: Продавам книга как да станеш милионер.
Описание: Ама преди да станеш милионер трябва да си купиш и другите ми книги...
Никво инфо, т'ва пробужда някакъв интерес заради калпавото заглавие пич и до там, интереса умира заедно с обявата, ако не са постовете на колегите да съм бил (Хиска) веднага.
За другите, ако Ви се рискуват някакви финанси да се съберем и да идем до Хасково да видим що иде реч.
Нека станем форум на богаташи, няма лошо.