Каквото и да ви обесня , няма как да ме разбере. Ще разберете след като си платите и ви обясна всичко отдо. Така колкото и въпроси да ме питате и да ви обясна, просто няма да стане. Не е нещо сложно
Не е така. Ако ти дам 400 лв за идеята, и се окаже че трябва да знам Испански език, пък аз грам не знам, к'во правим ?
Ahaha на вас не ви ли стана ясно от 8 страници, че без да платите няма да получите отговори. Стига сте чакали нещо безплатно, точно тука съм чувал, че всяко нещо си има цена,а и вие ако предлагахте няква услуга също щяхте да искате пари
А на теб не ти ли стана ясно, че никой няма да ти плати?Ahaha на вас не ви ли стана ясно от 8 страници, че без да платите няма да получите отговори. Стига сте чакали нещо безплатно, точно тука съм чувал, че всяко нещо си има цена,а и вие ако предлагахте няква услуга също щяхте да искате пари
Ahaha на вас не ви ли стана ясно от 8 страници, че без да платите няма да получите отговори. Стига сте чакали нещо безплатно, точно тука съм чувал, че всяко нещо си има цена,а и вие ако предлагахте няква услуга също щяхте да искате пари
Tази тема трябва да бъде изтрита а авторът и възнаграден с червени картони !
Тогава нека администраторът Blinky да се намеси да помогне на момчето да му направи едно ревю на идеята и да му го подари ,че колегата с идеята да спре да се излагаТака е, но администраторът Blinky смята, че форумът е много на далавера от нея и я държи още. Това е типът "бизнес", който той подкрепя и се опитва да наложи тук.
А на теб стана ли ти ясно, че след тая тема и без пари да даваш нещо, пак никой няма да ти го вземе?
Никога не е късно да станеш за резил!