Пич, те бяха в коалиция. Приеми го, че герб начело с ББ няма да го бъде.Асен Василев каза, че БСП бил техен сигурен партньор...Осъзнавате ли какво говори?
И ваксър при това!тоя гербавия трол ме оставя без думи.
Много ясно, че не е радост, с този % не са лидери, и нямат 120+1, ще трябва да клекват на ДПС или БСП или Възраждане....Победителите ми се виждат неадекватни, да не са на бело? Томислав излезна и влезна, спечелиха пък не виждам радост?
Че то има ли друг? Какво значение има, с тях за сега не са имали проблеми, и с ДБ.Асен Василев каза, че БСП бил техен сигурен партньор...Осъзнавате ли какво говори?
Абе седя и се чудя верно и има такива хора. Но явно има.тоя гербавия трол ме оставя без думи.
Не е, а тъпо лайно. Жал ми е за него и там другата му пасмина около него.Ти си трол
Виж какво каза Бойко при закриването на кампанията. От къде на къде ще се коалира с ПП? Трябва да е ебати безсрамника, а той си е.Асен Василев каза, че БСП бил техен сигурен партньор...Осъзнавате ли какво говори?
Мите, самото ти предположение е причина за смях.Възраждане, ако съставят правителство с ГЕРБ ще се смея на нандито
Единственият ни шанс за по-добро управление засега е външното управление. Всичко добро, което се случва у нас, идва отвън, по пример и съвет най-вече на ЕС. Лошото е че за да наложи тук тези добри и нужни за нас неща, много често му се налага да се преборва с нашата съпротива. А няма как реформите да бъдат наложени насила.
Май наистина се стига до момента с външно управление на държавата. И аз вече не виждам друга опция. Явно сами не можем да се управляваме добре. Хората тук прекалено са ангажирани със собствените си интереси и държавата страда от това. Голямо съединение дето правило силата си имаме. Сега само остава един референдум, за да си изберем и гостоприемник.
Възраждане си удвоиха резултата само за десет месеца, което е фамозен парламентарен успех за партия с почти пълна липса на хора, кадри и лица, при черната антикампания и борбите вътре в нея.
Възраждане по този показател са най-прогресирашата политическа сила в целия преход в съотношението време/резултат.
Извън парламента остават противниците на Костадинов, което също е предмет на задълбочен анализ.
Аз отказвам да деля един форум с това нищожество, един голям кур за админите от мен.И понеже много скоро ще ходим отново на избори, ето един интересен анализ какво да очаквате на тях
Браво момче.Аз отказвам да деля един форум с това нищожество, един голям кур за админите от мен.
Мачкай, Бойко! А ти ваксна ли се, че не помня?
И понеже много скоро ще ходим отново на избори, ето един интересен анализ какво да очаквате на тях
Няма ли един и за нандито, ще се разсърди...Аз отказвам да деля един форум с това нищожество, един голям кур за админите от мен.