Я, да вземеш да се скриеш. Разлика между гроб, дб и пп - НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!! Всички са подлоги на сащ, действащи в ущърб на страната ни.18.7% годишна инфлация. Че какво от това. Целта на вдигнатият юмрук, протестите и кирилпетковците беше не да живеем по-добре, а да размажем ГЕРБ и Гешев.
Инфлацията е висока, заради ЕС. България е малко по-висока, заради много други неща.18.7% годишна инфлация. Че какво от това. Целта на вдигнатият юмрук, протестите и кирилпетковците беше не да живеем по-добре, а да размажем ГЕРБ и Гешев.
Какви внушения? Всеки сам си преценява дали сега живее по-добре или преди година-две. Това е реалност, а не внушение.Инфлацията се дължи на безумната политика на ЕС, която гроб също са се клели да следват сляпо. Недей да правиш внушения, че при тях щеше да е по-малка.
Не ми повярва, че ПП-тата са поели ангажимент, домакинствата да излязат на борсата за ток, само защото линка ми беше от 'Гласове'.Да, както и тези, които мислят, че това тук се нарича "политика".
Само да те светна нещо мой човек, ама ти нали си от този отбор, та един от собствениците на glasove.com е Галя Дачкова, която е жена на Явор Дачков, който има ей такава позиция:
Явор Дачков: Подлъгахме се по чара на Петков и Василев, а те ни потопиха в енергийна криза
"ПП агресивно се опитват да прехвърлят вината за енергийната криза, в която хвърлиха България, върху служебния кабинет....bnr.bg
Пак ще ви го напиша и дано го разберете, че става вече тъпо и нивото на дискусията ни рязко пада. Проверявайте си източниците, и човек поне с малка култура може да прецени коя медия го води за носа. Сега разбираш колко тежи поста ти.
Аз много се радвам на хора, които мислят, че ПП специално са дошли да вдигнат тока и цените на всичко друго? Защото Боко и който и да е друг щеше да прескочи световната тенденция и само в БГ нямаше да се случи никога. Ще се радвам да водим дискусии с хора, които четат не само това, което се случва тук, но и в световен мащаб. А защо тук % на поскъпване е по-висок, защото е винаги така в бедните държави, по-богатите го имат този % също в момента, но е по-малък. А защо сме по-бедни, вече феновете на ГРОБ може да се включат. Цели 12 години много се е работело. Токът специално винаги сме си го плащали по-скъпо, нищо, че имаме износ. Не знам това защо трябва да е изненада за някои. Ама явно е.Не ми повярва, че ПП-тата са поели ангажимент, домакинствата да излязат на борсата за ток, само защото линка ми беше от 'Гласове'.
Ама Майчето казва същото по БНР: 'България, която е страна, произвеждаща ток, но този евтин ток няма да стига до българските домакинства, а според четворната коалиция, която го записа в Плана за възстановяване и устойчивост, битовите потребители, обикновените хора, бедните хора ще излязат на свободния пазар.'
Мая Манолова: Хората очакваха решение на проблемите си, но партиите в НС ще им създадат нови
"Хората очакваха решение на проблемите си, но тези, които влязоха в новия парламент, ще им създадат нови, още по-тежки, при това в...bnr.bg
Ами тя е май единствената от прайм политиците или обществени фигури и личности, който изобщо да е обелил дума за т.нар. обикновен човек. имам чувството, че всички останали нямат никаква идея как живеят обикновените хора.Не ми повярва, че ПП-тата са поели ангажимент, домакинствата да излязат на борсата за ток, само защото линка ми беше от 'Гласове'.
Ама Майчето казва същото по БНР: 'България, която е страна, произвеждаща ток, но този евтин ток няма да стига до българските домакинства, а според четворната коалиция, която го записа в Плана за възстановяване и устойчивост, битовите потребители, обикновените хора, бедните хора ще излязат на свободния пазар.'
Мая Манолова: Хората очакваха решение на проблемите си, но партиите в НС ще им създадат нови
"Хората очакваха решение на проблемите си, но тези, които влязоха в новия парламент, ще им създадат нови, още по-тежки, при това в...bnr.bg
Абсолютно със съгласен, не си далеч от истината. Стойте и гледайте сега какъв цирк ще се разиграе и каква постановка ще се представи. Накрая за хеппиенд ГРОБ, ПП и ДБ ще се прегърнат, разцелуват и ще съставят Евро-Атлантическо правителство.Я, да вземеш да се скриеш. Разлика между гроб, дб и пп - НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!! Всички са подлоги на сащ, действащи в ущърб на страната ни.
Инфлацията се дължи на безумната политика на ЕС, която гроб също са се клели да следват сляпо. Недей да правиш внушения, че при тях щеше да е по-малка.
По думите му финансите на държавата са в много добро състояние. Има и 4% реален ръст на икономиката за годината, както и ръст на събираемостта на приходите в бюджета, коментира Искрен Арабаджиев.
Човекът може и да е прав, но на фона на другото направо бледнее и това обезсилва всичко, което уж са направили и са задържали. За едно е прав и мога да се съглася, имахме правителство за един момент. Нещо, което все по-рядко ще се случва. "Великден и след едни парламентарни избори", ще се шегуваме скоро, дори вече си е напълно актуално.ÐÑкÑен ÐÑабаджиев (ÐÐ): ÐÐÐ Ð ÑвалиÑа ÑабоÑеÑо пÑавиÑелÑÑво, Ð²Ð¸Ð´Ñ Ñе, Ñе нÑÐ¼Ð°Ñ Ð¿Ð»Ð°Ð½ за ÑпÑавÑне Ñ ÐºÑизаÑа - ÐолиÑика - Ðовини Ðг
Novini.bg - ÐкÑÑалниÑе новини - новиниÑе Ð¾Ñ Ð´Ð½ÐµÑ Ð¸ поÑледни новини Ð¾Ñ ÐÑлгаÑÐ¸Ñ Ð¸ ÑвеÑа. ÐнÑоÑмаÑÐ¸Ñ Ð·Ð° най-важниÑе ÑÑбиÑÐ¸Ñ Ð² ÑÑеÑаÑа на полиÑикаÑа, ÑоÑбизнеÑа, ÑпоÑÑа и ...novini.bg
чудя се тези в някоя друга страна ли живеят , аз ли не виждам какво са направили че сме супер добре..
Искам да видя вие герберите колко сте красиви като се по физическа нужда. Явно красостата дам е неописуема.Промяната Продължава - вече селфита и от кенефа на НС
Виж файлът 26225
Моля????Искам да видя вие герберите колко сте красиви като се по физическа нужда.
Да, всички са едни и същи, но за жалост си го каза както си е.За нелогнати малко от коментарите
Виж файлът 26240