Те и БСП не са, ама ходи го обяснявай на тролове, дето ги мързи да прочетат 2 реда информация.ГЕРБ не са руски бе ауу .. как да ви го обясни човек не знам
бягай си е темата, тука се обсъждат сериозни неща.Те и БСП не са, ама ходи го обяснявай на тролове, дето ги мързи да прочетат 2 реда информация.
Колко трябва да си тъп, за да лансираш версията, че Възраждане и ГРОБ имат нещо общо. Всички анти-български решения в последния парламент бяха взети при пълна кУрОлация между Пародията и ГРОБ. Новата анти-българска коалция, назначена от сащ.
Ти ли обсъждаш сериозни неща, бе смешка? И не ми казвай къде да ходя, че ще идеш бързо да ревеш на майка си под полата. Аре, у лево, дебил.бягай си е темата, тука се обсъждат сериозни неща.
Направо пускай за Корни и не се прави на ударена пред нас.Те и БСП не са, ама ходи го обяснявай на тролове, дето ги мързи да прочетат 2 реда информация.
Колко трябва да си тъп, за да лансираш версията, че Възраждане и ГРОБ имат нещо общо. Всички анти-български решения в последния парламент бяха взети при пълна кУрОлация между Пародията и ГРОБ. Новата анти-българска коалция, назначена от сащ.
Не, ще пусна за Възраждане в крайна сметка. Нека некъпещите се пудели на Урсула пищят.Направо пускай за Корни и не се прави на ударена пред нас.
Бахти резила... И ти се водиш за сериозен човек.Не, ще пусна за Възраждане в крайна сметка.
Нямам спомен да съм се определяла по този начин.И ти се водиш за сериозен човек.
Пускай, то с тая любов към Русия е нормално. То верно няма за кого друг за теб.Нямам спомен да съм се определяла по този начин.
Обяснявам защо взех това решение: последните няколко дни и преди всичко заплахите на Круела Де Вил към Италия ме накараха да се замисля, че крайно десните партии, които следват анти ЕС реториката ѝ бъркат в здравето. Това едно.
Другото, което ме накара да взема такова решение е тенденцията в Европа да се избират именно партии, които се обявяват за намиране на алтернатива на ЕС - поне на думи. Нека поне веднъж бъдем европейци. Това може да накара клептократите в ЕС да омбислят безумните си политики.
Не харесвам нарцисиста Костадин и не вярвам, че той е ''месията'', но няма друга политическа сила, която да е негова алтернатива на тези избори. Всички други са слугинаж.
И на децата е ясно, че дори да се състави коалиция пп+гроб, тя няма да изкара предстоящата земетръсна зима. Тия избори са напълно безпредметни, а и следващите най-вероятно. С наличното на пазара, каквото и да купиш, все си се прецакал.Пускай, то с тая любов към Русия е нормално. То верно няма за кого друг за теб.
Перфектната снимка! Снощи го изгледах и си беше точно така. С толкова много гафове, които му изброяваха постоянно, двама човека не можаха да останат и да пробват да го победят в дебата?
Да, въпросът е защо бяха двама от ГЕРБ? Имам едно обяснение и това е, че двамата правят един цял мозък, който пак не съм сигурен в капацитета му. Аз още съм в недоумение с какви точно очи отиваш да спориш с хората от другите партии като 12 години си правил свинщини и си оставил една дупка (преносно и буквално) на мястото на държава.Перфектната снимка! Снощи го изгледах и си беше точно така. С толкова много гафове, които му изброяваха постоянно, двама човека не можаха да останат и да пробват да го победят в дебата?