tedkata_m
Well-Known Member
Да не стане втори обаче!Той не ми е сериозен кандидат, за това и не ми е в полезрението. Този ми е като АТАКА....точно такова наблюдавам от там.
Да не стане втори обаче!Той не ми е сериозен кандидат, за това и не ми е в полезрението. Този ми е като АТАКА....точно такова наблюдавам от там.
Сега ако ни вдигнат корпоративния и аз съм гласувал за тези хора също ще пропищя.Аз не гласувам и смятам, че имам право да мрънкам. Мисля, че имам право да се оплаквам при положение, че всяка година плащам десетки хиляди левове корпоративни данъци.
Не съм съгласен да ми обясняват по ТВ, че нямам право да се оплаквам, а някакъв мангал му дали 50 лева да гласува и той има право.
Блинки, не можеш да делиш хората на ГЕРБ и останалите. Аз имам приятели от ЦСКА, ама не обичам ЦСКА. Аз не обичам сирене, ама общувам с хора, които го ядат. И т.н. Много е глупаво да се делим по такива критерии.Зацикли ли плочата? Браво, те ГЕРБ такива си ги искат.
В момента с него си имаме някакъв спор, той твърдо мисли, че съм за ПП, а неговите изказвания тук подксазват, че ще даде гласа си за ГЕРБ. Абсолютно приятелски дебат си видим, не се обиждаме, не се наричаме с имена. Просто си разменяме по някоя друга реплика.Блинки, не можеш да делиш хората на ГЕРБ и останалите. Аз имам приятели от ЦСКА, ама не обичам ЦСКА. Аз не обичам сирене, ама общувам с хора, които го ядат. И т.н. Много е глупаво да се делим по такива критерии.
ГЕРБ няма как да управляват сами.В момента с него си имаме някакъв спор, той твърдо мисли, че съм за ПП, а неговите изказвания тук подксазват, че ще даде гласа си за ГЕРБ. Абсолютно приятелски дебат си видим, не се обиждаме, не се наричаме с имена. Просто си разменяме по някоя друга реплика.
И сравнението ти не е правилно, от ЦСКА не ти зависи следващите 4 години, нали? В случая 12 бяха. Още по-малко със сиренето. За мен е важното, че ще вдигне и ще гласува, нямам претенции за кой. Но се опитвам да разбера как така народа е Ок с управлението на ГЕРБ? За ПП ми е ясно, всичко литна в тяхното правителство.
Не. Но 3-ти или 4-ти, има голяма вероятност. Това е един друг тип хора, такива, които са патриоти и не знам си какво, и респективно Възраждане си го изпозлва. Тия които помним повече от 2-3 години вече сме го видяли с Атака.Да не стане втори обаче!
Те сами няма как, но с ДПС, Възраждане, ИТН. То вече с ДПС си имат схемите.ГЕРБ няма как да управляват сами.
Те и преди не бяха сами, но раздават порциите и запушват устите. На мен ми е изгодно и ГЕРБ да управлява, но за съжаление Бойко краде в световни мащаби...ГЕРБ няма как да управляват сами.
Бойко никой не го е изгонил.Те и преди не бяха сами, но раздават порциите и запушват устите. На мен ми е изгодно и ГЕРБ да управлява, но за съжаление Бойко краде в световни мащаби...
То да крадеш ама да оставиш и за другите, а те унищожиха всичко наред. Да не говорим за изнудването на бизнеси още преди ковид. Ако ГЕРБ се разграничи от Бойко има шанс да ме спечелят.
ПП може да са всякакви, но поне са някаква надежда за различно развитие от тежката корупция. Времето ще си покаже дали са като Бойко и ако са същите ще ги изгоним с камъни. Аз все пак няма да гласувам, защото никой не е заслужил моя глас.
Имаше доста периоди особено към 2014, но може да се каже, че ги оцеля.Бойко никой не го е изгонил.
Днес не беше ли ден за размисъл???Цялото управление на ГЕРБ в една снимка!!!!
Виж файлът 25967
Ако ГЕРБ са първи, това ще се дължи изцяло на грандиозният провал нз ПП-тата.Истинска промяна може да има едва след местните избори и гербаджийските кметове паднат от големите градове. Тогава ще им падне и наполовина процента, който им е сигурен от 10 години. Утре вероятно ще ги върнем на власт.
Не. Това се дължи на тия дето им плащат и тия дето гласуват под строй. Техните. Този анализатор може да се гръмне.Ако ГЕРБ са първи, това ще се дължи изцяло на грандиозният провал нз ПП-тата.
Ама, човек гласувай за който си искаш. Тук е интернет, и ако не си наясно навсякъде е така в интернет. Няма почивен ден. И Иво значи мачкай Бойко? Той достатъчно има какво да му се сипва.Днес не беше ли ден за размисъл???
ОК, явно тук не е: Мачкай, Бойкоооо!