Аз се обърках и имам малко въпроси, относно сценария. В долната кръчма ли се развива цялото действие с напиването, запознанството с чиновника и "пускането", или има променящи се събития в това приключение ?
И какво означава, че чиновника е загорял от обед ?
Според мен нещо, като The Prodigy - Smack My Bitch Up ще е много яко, но както и да е.
Имам предложение:
Сценарий: Главният герой е трудолюбива жена, около 30-те, работи усилено и се чувства стресирана напоследък от долни твари във форума, така че решава да си вземе почивка и да се забавлява. Тя затваря лаптопа си, напуска селската къща и отива в долната кръчма, където може да се отпусне и да бъде себе си.
Сюжет: Жената си прекарва страхотно в кръчмата, разговаряйки с приятели и разпускайки малко. Тя влиза в разговор със загорял държавен служител( къде го е намерила на село не знам), който е очарователен и забавен. Двамата се сближават и прекарват нощта, смеейки се и наслаждавайки се на компанията си. В крайна сметка и двамата усещат връзка и правят секс. Жената изпитва чувство на комфорт и щастие и се прибира у дома с усмивка на лицето
Става ли така?