Бабите не влизат в форума. Иначе разликата между герб и бсп е 1-2 процента. Нинова вече се вижда на коня
Борисов е по-доброто решение от Нинова . Че и 2мата не заслужават да са премиери е ясно на всички.И двете партии незаслужват да управляват. Затова призовам да не се гласува за тях. Тези две партии не направиха нищо добро за години управление и сега, като ги изберат отново положението ще е същото.
Лидера на Герб преди години отговаряше на въпроси на българи от Англия и повтори един и същи отговор на няколко разлини въпроса и такъв човек иска да ни управлява отново.
Задължителни ли ще са тези избори и ще има ли глоби, ако не се гласува, понеже и на миналите не съм.
Глоби няма, а и не е имало....Негласуването на два поредни избора от един и същ вид водеше да дерегистрация от избирателните списъци, но и това го отмениха (обявиха за противоконституционно)...Задължителни ли ще са тези избори и ще има ли глоби, ако не се гласува, понеже и на миналите не съм.
Нинова ти ли си ? Да се разберем като мъже ?BurnX е млад комунист, щом избира тиквата да му е началник
И да има, няма да напише и два реда в тази тема. Веднага черните станции ще го обявят за русофил, рубладжия и национален предател. Следователно никой няма да се наеме да спори с хора, който си знаят само едно и също и си го повтарят денонощно..Няма ли поне един млад социалист в този форум...
Как да няма социалисти? Имаш 4 гласа за ГЕРБ, по един за БСП и РБ, 3 за Да, Бг. Патриоти + Марешки + ДОСТ още 4. То даже повечето са социалисти.
А не така, другаря Путин няма да го намесваме тук....Ще си обсъждаме нашите социалисти...И да има, няма да напише и два реда в тази тема. Веднага черните станции ще го обявят за русофил, рубладжия и национален предател. Следователно никой няма да се наеме да спори с хора, който си знаят само едно и също и си го повтарят денонощно..
Да, така погледнато не е като да няма.... Само за Христо Иванов още не съм сигурен, че се е хванал с комунистите, но ще видим..