Вече се убедих, че имаме случай на човек с особено задълбочени психични разтройства. Няма как да водя разговор или спор с човек, който казва на черното бяло! Ти сериозно ли си мислиш, че днес цял ден съм мислил какъв компромат да изтипосам във форума срещу БСП? Станал съм рано, обиколил съм града за да търся лепенки да БСП. След това съм ги снимал и съм ги сложил на стената си чрез Photoshop и после пускам пост и ги обвинявам, че са ми облепили къщата? Ей така щото нямам кво да прая по цял ден и си нямам друга работа? Смятай колко си ограничен и тъп човек. Аз ти показах лепенките в ръцете си. Ако съм искал да лъжа по-някакъв начин не би ли било по лесно да ги залепя на станата и да ги снимам от колкото да ги добавям с Photoshop? Ама на тебе толкова ти е акъла. Просто нямам думи! Ти не си за тоя форум ти си за abovethesecret или нещо от сорта. Там поне ще си в твои води. Еб*хти конспирацията. Не мога да повярвам, че съществуват хора, които разсъждават по този начин.
И да ти кажа, че това не герб дето си го постнал по-горе няма никаква прилика с моята снимка. Или си сляп или си тъп.