Svetliooo
Well-Known Member
Славчо ми беше първия избор, но е във ваканция и си търсих друг.@Svetliooo , аз препоръчвам вече и @хейтър .
Славчо ми беше първия избор, но е във ваканция и си търсих друг.@Svetliooo , аз препоръчвам вече и @хейтър .
Готово бе, ама да не е по морето или София.Шок, мок, нали говорим за SEO. Май нещо си търсим приказка, аре ако толкова искаш ще направим една среща на форума?
Няма. Тук, в София. Може би нещо си мисля за септември.Готово бе, ама да не е по морето или София.
Пусни една анкета да видим от къде има желаещи да дойдат?Няма. Тук, в София. Може би нещо си мисля за септември.
говорено много пъти дори и тук защо това не е добра практика.търсиш "сео" в google и който е напред (без платена реклама) си разбира от работата
говорено много пъти дори и тук защо това не е добра практика.
Еми скъпи са кликовете на спонсорираните реклами, хората това им е силата и са решили този път да поемат.Може, пропуснал съм. Но като цяло на първите места излизат тези, които се препоръчват тук. Малък парадокс
Това е така, но изброените оптимизаторски фирми са на пазара от 10-15 години и е нормално да имат качествени линк ресурси. Не става с нови вордпреси да ранкваш по хубави кейворди, колкото и контент да им буташ. Иначе малко извън темата, сега как е пазара на линкове от сайтове като сапето, има ли смисъл да се купуват от такива източници за ранкване в бг, понеже преди години доста вървеше това.На Банко идеята му беше такава - който има големите сайтове, може да предлага и seo, понеже колкото по-добри сайтове държиш - толкова по-добри линкове можеш да предложиш, в случая с новинарските помии, вярно сайта като контент не струва, но sidebar/footer линк ще отиде по всички релевантни статии, това му беше идеята. И не е в грешка - който има много сайтове, които са окей спрямо разни метрикси - лесно може да вдига други сайтове с линкбилдинг.
Дефакто, ако нямаш сайтове, за да предлагаш линкбилдинг, от който има смисъл и ще е noticable за клиента, ще трябва да плащаш от парите, които ти плащат за линкове, и то повече, отколкото някой, който безплатно ще си добави в сайтовете някой линк.
Мерси много. И пак ще спомена, че знам с какъв още ресурс разполага. Прав си.На Банко идеята му беше такава - който има големите сайтове, може да предлага и seo, понеже колкото по-добри сайтове държиш - толкова по-добри линкове можеш да предложиш, в случая с новинарските помии, вярно сайта като контент не струва, но sidebar/footer линк ще отиде по всички релевантни статии, това му беше идеята. И не е в грешка - който има много сайтове, които са окей спрямо разни метрикси - лесно може да вдига други сайтове с линкбилдинг.
Дефакто, ако нямаш сайтове, за да предлагаш линкбилдинг, от който има смисъл и ще е noticable за клиента, ще трябва да плащаш от парите, които ти плащат за seo, и то повече, отколкото някой, който безплатно ще си добави в сайтовете някой линк.
Здравейте! Оглеждам се за добра SEO фирма.
Виждам, че Optimystica се нареждат на челни позиции в много класации, а и предлагат интересни пакети.
Какво ви е мнението конкретно за тях?
Клокси не си вдигна телефона цял работен ден, което според мен не говори добре за него.