Самата карта или банка, няма значение.Здравейте, има ли значение на коя банка е, виза мастеркард, 3D и т. н. за избора на дебитна карта за плащане на реклами във Фейсбук? И ако да коя банка според вас е най добре да изберем
Става дума за физическа не фирмена, проблем ли еСамата карта или банка, няма значение.
Стига да ти е по ДДС фирмата, няма проблеми.
Относно банката, последно 2020 на Уникредит бяха най-хубавите оферти за фирмени сметки, ама това се променя често.
Заслужава си човек да събере оферти от 5-6 банки.
Да, с физическа не става.Става дума за физическа не фирмена, проблем ли е
В противен случай ако се плаща от физическа карта я спират от Фейсбук или какво следваДа, с физическа не става.
Само фирми могат да плащат(легално) за реклами в FB.
И то фирми по ДДС, тъйкато офиса им на FB е в Ирландия.
РегиÑÑÑаÑÐ¸Ñ Ð¿Ð¾ ÐÐС пÑи Ñеклами вÑв ÑейÑбÑк - ТÑÑд
Ðного гÑаждани и ÑиÑми пÑÐ¾Ð´Ð°Ð²Ð°Ñ ÑÑоки ÑÑез обÑви в ÑоÑиалнаÑа мÑежа ÑейÑбÑк или дÑÑги плаÑÑоÑми. ÐаÑова в ÑÑбÑикаÑа на “ТÑÑд” “ÐанÑÑна конÑÑлÑаÑиє пÑедÑÑавÑме позиÑиÑÑа на ÐÐРза Ñова...trud.bg
Да, проблем е. Трябва ДДС регистрация.Това с нап е асно. Интересуваш ме по скоро за фейсбук дали ще е проблем
Аз вече избрах ДСК, защо да са зле?Избирай банката, не толкова картата. ДСК са зле, от сега да ти кажа.
Влизаш в групата DevBG във фейсбук (https://www.facebook.com/groups/1401603840076709), пишеш в търсачката "ДСК" и ще разбереш.Аз вече избрах ДСК, защо да са зле?
Като имам финални оферти от всички, смятам да направя една тема-сравнение във форума, за условията, които предлагат, като разбира се посоча и какви са входящите данни на дружеството, което кандидатства.Влизаш в групата DevBG във фейсбук (https://www.facebook.com/groups/1401603840076709), пишеш в търсачката "ДСК" и ще разбереш.
Иначе за банка - правилно са ти казали, отиваш и се договаряш. Скоро ми падежира фирмен овъдрафт в ПИБ и до момента съм говорил с Уникредит, Райфайзен, Пощенска, ОББ и Алианц за по-добри условия откъм размер на овъдрафта и лихви. В Уникредит директно ми казаха: "В момента пазарът е много конкурентен, ако някоя друга банка даде по-добра оферта от нашата - елате и ще стъпим на нея."
Банките са пълни с пари, лихвите са отвратително ниски и има борба за клиенти.
За ДСК правилно са ти написали, че не стават - това е банката на пенсионерите в България, съответно и нивото ѝ на обслужване и технологии е като за пенсионери.
Какви лихви. Преди месец уникредит вдигнаха "таксата за съхранение на пари" двойно ...Банките са пълни с пари, лихвите са отвратително ниски и има борба за клиенти.
Да, за сметка на ниските лихви по кредитите, се измислят всякакви други такси, за да компенсират намалелите приходи от лихви, та затова и такива изродщини като "такса за съхранение на пари". Всички банки вдигнаха и таксите за обслужване, таксите за теглене на банкомат и т.н. и т.н.Какви лихви. Преди месец уникредит вдигнаха "таксата за съхранение на пари" двойно ...
Кофти новина имам за теб. По-принцип за да ти се получи с тази банка ще е нужно да попаднеш на кадърен фронт офис, и да успееш да му влезеш пор кожата, за да получиш качествено обслужване и винаги да ти се случват нещата, защото там в повечето случаи отговорът е НЕ. Това е, както написаха, банката на пенсионерите - една баба, която може цял ден да изкибичи в банката е средностатистическия им потребител. Нещо, което ако си млад, бързащ и чакащ нещата да ти се случват веднага - не е никак добре.Аз вече избрах ДСК, защо да са зле?