Blinky
Owner
Ти пък. Ква е тази сума? Да не би да си изпуснал по една 0 накрая?Всичко над 150-200лв за настолен е самоубийство в наши дни.
Ти пък. Ква е тази сума? Да не би да си изпуснал по една 0 накрая?Всичко над 150-200лв за настолен е самоубийство в наши дни.
Не, просто не бих си купил чисто нов настолен. В олх по 150-200 лева има чудесни предложения.Ти пък. Ква е тази сума? Да не би да си изпуснал по една 0 накрая?
Явно не знаеш къде да търсиш и как да се пазариш.Аз бих дал, но не работя на настолен. Така де, работя, но предпочитам си лаптопа. Само ако може още един монитор към лаптопа, ще е прелест. Иначе бате, няма как за тия пари да вземеш нещо нормално работещо.
Да бе, бате. Ама ние сме потребители, които на "старо, ама бачка" не важи много. Когато ти е инструмент за работа, а не развлечение, нещата не опират до закрепване на положението, а до избиране на най-доброто на разумна цена. И това въобще не може да се впише в бюджет от 150-200 лева. Все пак търси компютър за себе си, не за баба си да гледа сериали.Явно не знаеш къде да търсиш и как да се пазариш.
Последно за работен комп взех едно i5-2400 @3.1 GH/z, 6 GB RAM (ъпгрейднах до 8 после срещу скромна инвестиция), GTX 750TI, 120 GB SSD Samsung + монитор Acer 23" за 200 лева. Старо, ама бачка.
А облака как ти помага с изчисленията, примерно обработка на фотошоп или каквото и да е друго по-тежкоПри положение, че всичко вече е в облака, какви са тези терзания - не ви разбирам изобщо Аз си работя на Pentium процесори и не ми пречи изобщо.....
За там си имам мощни компютриА облака как ти помага с изчисленията, примерно обработка на фотошоп или каквото и да е друго по-тежко
Да, и за тези, които мислят, че клауда ще им реши проблемите със скапания комп за 300 лева.Минута мълчание за всички ламери, дето си мислят че като си купят 10 ядрен зион процесор че вършат повече работа............