Вискяр Градинаров
Well-Known Member
От: Избор на монитор
За столовете съм се отказал да приказвам - виж, че народеца си иска да е легнал и да си грее мъдурите с недоразумението лаптоп. И да се кьорави в изображение с размер на пощенска картичка.
Ще минат години, и ще осъзнаят колко жестоко са се прецакали. (Клише, ама истина.)
За Вискяр: и за столът важи същото, подценяването му жестоко. Не знам защо се прави разлика между очи и гръбнак? При едното спираш да виждаш, при другото пък спираш да се движиш или постоянно болки.
За столовете съм се отказал да приказвам - виж, че народеца си иска да е легнал и да си грее мъдурите с недоразумението лаптоп. И да се кьорави в изображение с размер на пощенска картичка.
Ще минат години, и ще осъзнаят колко жестоко са се прецакали. (Клише, ама истина.)
От качествен CRT монитор по-добро не е създавано. На аналоговия монитор можеш да пипнеш десетки настройки, абсолютно плавно. Нещо немислимо при матричните.На старите монитори с електроннолъчева тръба сме правили турнири по 24 - 48 часа (и то не един или два пъти), а през останалото време съм си "почивал" с четене, инсталации, зубрене и какво ли още, пак пред CRT монитор и не съм имал такива проблеми.