Профилът е на 6-7 години, но как да добавя примерно от Европа след като Фейсбук ми предлага 99% от Индия и Латино...
Ще се опитам да отсея този 15 от други държави и ще видя...
За съжаление това е тагава история и ще ти обясня накратко защо:
Дори и да добавяш приятели 100% от белите страни, това са хора които приемат приятелство на всички които ги поканят. Без значение индийци, французи, китайци или араби. Такива са твоите приятели в този профил.
Хората с хигиена на приятелите трудно приемат покани от непознати. А точно техните списъци са чисти от такива индивиди.
Респективно същите потребители от тези нежелани от теб страни пък имат ниска хигиена на приятелствата и пращат наред, без значение познават или не. Отделно, може би е престиж да имат “бели” хора като приятели. И за това да пращат покани на “бели” хора наред. Така тези профили са “оборотни” и “тренди”, защато пращат много покани имат много приятели и т.н. И ФБ ти ги предлага с приоритет, защото си мисли че са по-интересни за теб от “бели”-те “задръстеняци”, които имат по 200 приятели, всеки от които познават лично и не са особено активни.
Същото е и като си направиш БГ фалшив профил - само мангали, турци, селяци и загорели чички или фейк профили на някакви едрогърди мадами в тази секция. Млади, интелигентни и платежоспособни няма.
Как да си решиш проблема - аз лично не знам. Намери си друг начин за филтриране на приятелите. И с моя екип го изпитваме същия проблем. Голям зор е да събереш 5000 читави приятели в един профил.