На мен лично ето този ми е много удобен, преди купувах на едро от тази фирма и съм го тествал точно този, адски е удобен поне на мен де, проблема е, че от Казанлък няма как да го пробваш, ама то само от видът му лъха на удобство, е не се върти и се води посетителски, ама кво от това, имат и други удобни столове де можеш да ги разгледаш.
Ако намери някой който търгува на едро от тук с тях може да вземе нещо на добра цена, но зависи какво търси де, що годе качествено е около и над 200 кинта.
Ето и въртящ https://www.bittel.bg/bg/p/carmen/p...olor=prezidentski-ofis-stol-carmen-6013-bejov
Кажи за кой модел говоришDiDakol, не знам дали конректизираш и моето мнение, но мой колега, с който работихме в един офис, имаше модел от въпросния Steelcase (черен със сребристи линии). Пробвах го преди да си закупя Кармена - еми не ми допадна, а за облегалката която говориш - пълно дърво! Въпросния стол, за който писах (и писа колегата по-горе) има и регилуране на задната част, така че тя също е подвижна. Все пак всеки си има мнение, но пълен ташак е силно изказване !
Нека момчето да пробва няколко модела и да сподели на кой се е спрял и защо..
Съгласен съм, че не всеки стол си пасва на всеки гръб.Eто за този