От: Изверг отсече с брадва четирите крака на малко куче. Заформя се протест
Вие тръгнахте така, все едно всеки 2ри българин е неандерталец и реже крака на животни. Това е някакъв единичен случай, явно пича го бият лимките. Жалко за кученцето, но я се разровете във всемогъщия интернет. Когато глутница бездомни оглозгат човек или нападат деца " СМЪРТ ЗА МАСТИИТЕ, КАСТРАЦИЯ, УБРЕ ДЕБРЕ СТОЕНЕ, ЛЮСНИ ПАЧАТА И пийни ена ракия", а ся затворища и фейсбуук групи, брех големи хипита се извъдихте.
ABE И ТИ ЕДНИ ЛАЙНАРЩИНИ ИЗСРА В ТОЯ СИ ПОСТ ДА ТИ ПИКАЯ И НА МЕТЪЛСКИЯ АВАТАР.. МАСТИИ БИЛИ КЛАНЕ И НЕЗНАМ КОСИ
МИ НАЛИ ТЕЯ МАСТИИ ОТ ОЛИГОФРЕНИ ХОРА СА СЪЗДАДЕНИ БРЕ
БЕ КОЛКО ЛАЙНАРИ ИМА ДЕТО СИ ВЗЕМАТ КУЧЕ ЧЕ МНОГО ИСКАТ ПОГЛЕДАТ ГО НЯКОЯ И ДРУГА ГОДИНА И ГО ИЗХВЪРЛЯТ ...
трябва закон да се вкара вземеш ли си куче отговаряш за него като за дете и това е . ако не с егрижиш за него глоба изхвърлиш ли го глоба!
не го ли кастрираш глоба !!!
в тая анадола дето живеем ви пикая и на разбиранията дева
...
бездомни кучета
да много са ама КАКВО СА ВИНОВНИ КУЧЕТАТА ЧЕ ДА ГИ УБИЯТ БРЕ?
да озаптят горе мангалския квартал щото половината кучета в софия идват от мангалския квартал
раждат и се разселват на поразия...
да сме ги изтрепели бе и те душа носят бе дева кой ви дава право даискате да се избият кучетата?
да беше се взела в ръце държавата да ги кастрират както трябва да вкарат глоби и полиция да забранят бездомните кучета и готово след десет години като видиш бездомно куче на улицете и ще ти е непривично ще се чудиш как така има бездомно куче и ще звънеш на органите да дойдат да го приберат.
ганьовщина голяма...
какво са ви виновни животинките да искате да ги трепете?
ухапали някого това е заради
ОЛИГОФРЕНИЯТА БРЕ НА ХОРАТА НА ТАКИВА КАТО ВАС ДЕВА
АЗ СЪМ ВИЖДАЛ БАБА ДА ДАВА НА ВНУЧЕТО СИ КАМЪК И ДА МУ ВИКА УДАРИ БАБИ КУЧЕТО ТО ЛОШО
виждал съм тъпи крави с по 5 кила целулит да викат на децата си пазиииии сее екучето ще те ухапеее пазии сеее
-МЪРДИ - кой ги клати тея свини дебели незнам ... ще е пълнои със самотни майки много щото те кравите като родят и си мислят че светец са родили и вече нищо друго не ги засяга ни как изглеждат ни че им висят хемороидите от кюлотите... !!!
Виждал съм мъже нормални граски да примамят куче къци къци и да му перат такъв шут че незнам как оживя и се хилят с кеф ахахаха видя ли как го ритнах мъже... лайнари смотани...
сякакви работи съм виждал дева направо не м исе говори
БОКЛУЦИ СМЕ ХОРАТА И ТОВА Е БЕ БОКЛУЦИ НЕЗЕМНИ !
ДА НИ МАЧКАТ ДО ДУПКА НЕКА !