Аз видях един подобен скам преди време. Крадат клип от някой лайф и го пускат да върви през OBS на живо, с това отдясно и през някаква фейк страница/профил.Хора, каква е тази нова простотия, която тече по социалките, като аз съм го засичал само във Фейса за сега. Говоря за това нещо:
Виж файлът 20434
Видях още няколко такива - на Гришо, на Джей Ло и още някакви мернах. Някой по-запознат с тази нова тенденция? Гледам доста хора се ловят и си пишат.
Може би си подбират ентусиасти, които после да скемнат. Идеален сценарии да си отсееш умниците, като на "победителя" ще му обърнат специално внимание.И аз се чудя каква е целта на упражнението...със сигурност не е, за да събират лайкове.
Никой няма да прави каквото и да е. Просто реших да го споделя, за да видим каква е далаверата. А ако знаете колко хора са го взели на сериозно, пак ми става криво. Просто много хора ще изгорят. Как още не са го надушили медиите, не знам.Мене Софито и Гринго ми дадоха 50к, щото първата буква на името ми съвпадна с позицията на ретрограден Уран. Изхарчих си ги с кеф. Ай спрете пак с тия конспирации, Китайци, Индийци. Като мислите, че е измама - не участавйте.
Така ли? Не ми е излизало. Сега обаче всеки е дащен. Може би предколедно.Тва го има от близо 2 години, най-даващия по едно време беше Скалата
И това не мога да го разбера а години на ред се говори по темата, а уж бабите и дядовците ни гледат постоянно ТВ.В тая, в която пенсионери хвърлят торби с пари през прозореца след телефонно обаждане.
Да, това се опитваме тук да направим като тема. Дано я видят или се споделя под такива постове във фейсбук.И това не мога да го разбера а години на ред се говори по темата, а уж бабите и дядовците ни гледат постоянно ТВ.
Умъ не ми го побира как ще си изтеглиш всички спестявания който си събирал цял живот и ще ги хвърлиш в някоя кофа...ама тва е тема на друг разговор.
Важно е хората който стигнат до темата да се сетят че всичко е лъжа и измама