От: Изграждане на сателитки - добри цени
Да споделя впечатленията си от услугата ...
Получих адски пълен отчет със скрийншотове от всяка стъпка, получих данните за блоговете, които са много добре направени и всеки си има някаква тематика, а не просто нахвърляни статии без смисъл помежду им.
Много съм доволен и скоро пак ще се възползвам.
Еми аз се възползвах втори път
).
Една сметка която си направих:
три сателита с по 5 статии, да кажем че статиите са по 200 думи, и както сме виждали тук във форума, има колеги пишат за по 1 лев на 100 думи, коеот е евтино.
Статиите в тези сателити са 15, по 200 думи= 3000 думи, което теоретично е равно на 30 лева.
В крайна сметка, само за 5 лева над тези 30, аз получавам 3 блога.. колегата ми прави блог за по 1,70лв... това е направо един вид бонус.
Макар тук един съфорумник да ме "нахрани" на лично, като на моето мнение тук в темата в началото писах че е изгодно, получих от него бележка: " изгодно ама за кого??? " , бих ви казал:
.. как да не си поръчам и трети път блогове по 1,70лв. и смислена статия по 1 лева на сто думи?
------------------
Всичко това го пиша, защото автора на темата ме попита дали бих написал впечатление,попита ме, не ми писа " ще напишеш ли че си доволен в темата", е как да не напиша, ако някой не те похвали и да си добър, кой ще разбере за теб???