teddymagic
New Member
От: Изграждане на Wordpress сайт
Да,разбира се,благодаря,че толкова бързо се отзовахте
Да,разбира се,благодаря,че толкова бързо се отзовахте

При втори сайт ще се възползвам от стъпкитеЩе гледам да понауча това-онова, на 26 съм, дано не е прекалено късно
![]()
Принципа е учим се докато дишаме ... Blinky е много прав, като игра. Особено когато от началото научиш правилата на играта, после само градиш, накрая си става "краста"![]()
не е късно , аз започнах да се уча на 39 години , тоест преди една и продължавам...При втори сайт ще се възползвам от стъпкитеЩе гледам да понауча това-онова, на 26 съм, дано не е прекалено късно
![]()
не е късно , аз започнах да се уча на 39 години , тоест преди една и продължавам...![]()
И аз започнах да се учаНай-малкото да мога елементарно да поддържам сайта си, който ми направи delindadar
Но ме сърбят ръцете да направя един и аз, че ми стана доста интересно. Определено никога не е късно
![]()
Има ли желание, има всичкоГодините не са от значение, стига да го желаеш. Желаеш ли да се научиш, дори на 50 ще го направиш. Ако пък някой ти каже, че е късно значи просто го е яд
![]()
Не искам да се приема за реклама, но сайтът ми става все по-хубав и по-хубав и всичко дължа на Delindadar от форумаА и на самия форум, разбира се - че го има и чета да се образовам
Послушах съветите на хората тук за оптимизирането на рекламите и вече всичко стана супер.
А и е голяма краста. Постоянно ровя да търся нови неща и искам да започна някой сайт и аз![]()