CODEXGIGAS
Active Member
Тоя и той се бута, вегитиращ с 30% от постовете "up" и останалите в дебнене като старо гадже MateiMAtei да пише по другите теми, та да се включи с редовната си неадекватност.
Но , пък , ми , се , получава ?
Тоя и той се бута, вегитиращ с 30% от постовете "up" и останалите в дебнене като старо гадже MateiMAtei да пише по другите теми, та да се включи с редовната си неадекватност.
Спри да се излагаш. Ходи си продавай мачовете във фейса и не спами форума.Но , пък , ми , се , получава ?
Матей, я кажи с какво би ти помогнала дадена група? С какво тя е по-различна от ФБ страница?
А ако е моя групата, мога ли да публикувам постове от домейна без ограничения? Или може да ми го лимитарт като спам?
Ами "Грамотните и Големи бизнесмени" са тези като теб, всеможещите и всезнаещите! А пък ние слугите(хора като мен), на вас "служим"! И да.. точно за фейсбук говоря и аз, от там главно ми беше темата за писане на статии! Особено някой като изпраска ценоразпис като твоя(то не че някой би дал повече), но все пак! А и правописа си е важен(за слугите като мен), защото не ни е приятно да сме баваровци които не можем да напишем два реда без правописни грешки! Че пък и после да обвиняваме простолюдието че не ни вярва! И само да поясня че не става въпрос за теб като човек(може да си най добрия на земята!), а за отношението ти!
Искаш партньори и бизнес да правиш, а погледни колко яко храниш и обиждаш!