И от .ком изпаднах да ми е честито. За сметка на това Г е набутал някакъв индийски мангасарянец на моето място, който на всичкото отгоре ми е изкопирал картинките. Да им имам аз борбата със спама.
Утре ще бутна малко линкове па да видим.
Още 2-3 такива ъпдейта и ще ставаме краставичари ми се струва.
Аз имам два силни за хербалки накзани на единия му се рнакват сателитите малко по назад от където беше тои преди но засега още ме е страх да ги наликвам за да ги побутна напред ослушвам се и тъкмо се бях зарадвал че е излязал един и пак надолу мизерия
Аз не мога да разбера (за EN става въпрос) какво се случва...
12, 200+, 98, 300+, 5, 65, 98, 200+, 18, 77 ..... Т'ва е всеки ден! Нямало е ден с ден еднакви позиции.. дее*а и простотията... Изкарал ли съм го, тепърва ли влиза... само си денси ли... и що реши точно с тоя сайт да се заиграва така?...
Аз не мога да разбера (за EN става въпрос) какво се случва...
12, 200+, 98, 300+, 5, 65, 98, 200+, 18, 77 ..... Т'ва е всеки ден! Нямало е ден с ден еднакви позиции.. дее*а и простотията... Изкарал ли съм го, тепърва ли влиза... само си денси ли... и що реши точно с тоя сайт да се заиграва така?...
Link Building-а на тоя сайт е спрян от 19 April. Като се закотви на що-годе приемливи позиции и спрях всичко. Сега се побърка! Ето, вчера 77, сега 200+....
Може би най-лошото е да се пипа и променя. Аз нищо не съм сменял само леко добавяне на ново съдържание и позициите са първи.
Ей това твърдение никога не съм можел да го разбера. Нали, ако почна да пипам нещо и променям по него го правя за по-добро на потребителите и сайта защо да пречи тогава промяната.
Примерно имаш бъг, я в дизайн я в кода и какво да го оставиш да стои така за да не те накаже гугъл ли? А бъгове винаги се получават както и винаги има какво да се оправя по даден сайт за да се подобри или функционалност или дизайн и т.н. не мисля, че това ще пречи на сайт.