Аз съм ударил 30-така, време ми е да излизам на проповед хахах, подобно на Христос, дето са честваме... А ти на колко си, батка? Какви са ти постиженията, че твоя въздух е с хелий, а не под налягане? Покажи, кой си, какъв си...
Аз ти вярвам и съм готов да ти давам по 100 лева на месец на сайт.
Не знам защо но от първите редове още разбрах че вярваш в това което си написал и бих рискувал да подкараме 2 фирмени сайта за 2014
:twisted::twisted::twisted:
А и опитах с един виден "тукашен" специалист уж и... не видях много голяма полза от работата му, да не кажа и никаква...
Казвай го тоя видния специалист и колко ти взе за seo гаданията си, понеже сеотата са малко като гадателите, както вика един от шефовете/клиентите ми...
Вярата планини повдига, ако вярваш и на себе си и си скъсаме гъза от труд и постоянство във времето ще издухаме конкуренцията.
А в кой бранш си, има ли шанс за милионери да станем след време Щото тая оферта за 100 лв. е обвързана с потенциалната възможност за милионерстване... Иначе за не-милионери мога да сваля и на 50 лв. на месец.
Ти, какво очакваш някой от клиентите ти да ти помага в оптимизацията ли?
Жалко аз си мислех, че си достатъчно добър за да се справиш сам. ;(
Докажи се, че си много добър (защото призата най-добър се дава от други не от теб) и тогава няма да ти се налага да пускаш такива обяви и да те критикуват хората.
Искам да напомня за едно мое предложение http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=47032
Иначе успех на reklamiotgoole малцина са тези, които правят оптимизация на сайт за 100 кинта на месец.
Като ти трябват пари и за 10 лв. на месец ше правиш оптимизация, а не за 100
И предлагаш моята тема да се премести там значи
Като ти трябват пари и за 10 лв. на месец ше правиш оптимизация, а не за 100
И предлагаш моята тема да се премести там значи
SEO = бюджетни пари. Няма как да биеш някоя фирма, която плаща 1000 лева на месец и да кажем 500 отиват бюджетни за линкс/ статии, етц, етц,етц,етц,Прес рилийзи,етц, - и ще фейлнеш накрая много здраво с тея 10 лева. Понеже хубави линкове няма да вземеш.
"НЕАМ ДУМИ" - просташки били, ама в сайта ти погледни на какво прилича, че даже пише : МОЙ СЪТРУДНИци" - оправи си сайта и речта и изказа, че ти се смее целия форум не само на простотиите, които пишеш, а и на самата ти тема, за личността ти да не говорим, че си капут, но ти си знаеш. Изключително добър сео оптимизаторе :lol:
Като нямак акво да кажеш - нападаш - ами хубаво, ти щом не приемаш това като съвет - значи си много прост - БАШ МАЙСТОРЕ :lol:
http://www.vbox7.com/play:14d85753
Това мнение е престъпление, наричаш ме капут и т.б. съзнателно ме клеветиш и подбиваш репутацията ми и т.н...... и се радвай, че искам по 100 лв. от хората, щото ако имах излишни щях да тествам съдебната система на България от любопитство какво ще стане.
Радвай се и че не съм отмъстителн също така.
Весела коледа и благотворно прекарани християнски празници пожелавам!
Да се включа и аз в гаврата с трупаТова мнение е престъпление, наричаш ме капут и т.б. съзнателно ме клеветиш и подбиваш репутацията ми и т.н...... и се радвай, че искам по 100 лв. от хората, щото ако имах излишни щях да тествам съдебната система на България от любопитство какво ще стане.
Радвай се и че не съм отмъстителн също така.
Весела коледа и благотворно прекарани християнски празници пожелавам!