Продава се: Изключително RARE и полезен материал на тема Органични методи за контрол и борба с вредителите в градината

deffnews

Well-Known Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Статията е 500 думи, синтезиран и подреден материал.
 
Европейска марка ли е?
Материал, имам предвид статия, но всъщност са засегнати някои иновативни методи за борба с вредители. Не са споменати конкретните марки, мо могат да се вмъкнат. Това е обаче част от цялата статия.
 
Дайте идея за интересно заглавие? Нещо не ми хрумва хубаво заглавие...

Материала е като цяло 10 органични/натурални метода за справяне с вредители в градината, като някои са супер иновативни, поне за България, други са малко от типа "народна медицина", но се засягат и други свързани неща, например как да отблъсквате животни, дори вашите, примерно ако имате куче и прочее.
 
И цената е?
Нямам фиксирана цена. Отворен съм за предложения.
Материала е стегнат и синтезиран. Без философстване и отклонения. Но е обяснено кратко и ясно, с каква цел се прави нещо, как точно се прави, как се прилага и какъв е резултата. По-желание могарт да се добавят и линкове, някои от нещата се и продават, а други така или иначе не може да си ги направите у дома.
 
Поставям последно предложените пред местния ротари клуб, има малко за дооформяне статията. Ако някой я иска в почивните дни мога да я направя в завършен вид.
Ако не я иска никой я качвам на моя сайт. Донякъде умишлено спрях да качвам на сайта си - защо да качвам достатъчно уникални като информация статии (а аз имам, макар и голяма част недовършени) в сайт, който гугъл не ще да го изкарва напред, дори не са го хванали туловете като симиларуеб. Защо да качвам такива материали там, като който иска може да си ги копне и чичо ви простия умишлено простия змей гошо, ще изкара техните сайтове, или в случая моите неща от други сайтове, а не от моя.
 

Горе