Добро утро,
Имам телефон с Android и тарифен план към А1 с неограничени разговори sms и интернет.
Тоест плащам само месечната сметка от години. всеки имам някой лев повече от sms за паркиране. Доведен бях от А1 и тарифата , до вчера.
Вчера получих много голяма сметка натрупана през последния месец.
Започвам да разнищвам случая.
Нямам никакви изпратени sms с добавена стойност или разгори с номера на импулсни телефони.
Нямам никакви покупки и абонаменти от Гугъл плей.
Нямам никакви международни разговори.
Още по странно ми стана.
Обадих си на *88 и ми казаха , че може би сметката е дошла от Apple Store, но и те не бяха сигурни, може и някое приложение да ми трупа сметката.
Как мога да разбера кое от мобилните приложения на Android трупа сметка на телефона?
Може ли от телефон с Android да правите покупки от Apple Store?
Какво в същност съм си "купил" ? Игра ли ? Приложение ли?
Къде са отиши парите, които съм платил в която фирма ли или. ?
Това са ми въпросите.
Имам телефон с Android и тарифен план към А1 с неограничени разговори sms и интернет.
Тоест плащам само месечната сметка от години. всеки имам някой лев повече от sms за паркиране. Доведен бях от А1 и тарифата , до вчера.
Вчера получих много голяма сметка натрупана през последния месец.
Започвам да разнищвам случая.
Нямам никакви изпратени sms с добавена стойност или разгори с номера на импулсни телефони.
Нямам никакви покупки и абонаменти от Гугъл плей.
Нямам никакви международни разговори.
Още по странно ми стана.
Обадих си на *88 и ми казаха , че може би сметката е дошла от Apple Store, но и те не бяха сигурни, може и някое приложение да ми трупа сметката.
Как мога да разбера кое от мобилните приложения на Android трупа сметка на телефона?
Може ли от телефон с Android да правите покупки от Apple Store?
Какво в същност съм си "купил" ? Игра ли ? Приложение ли?
Къде са отиши парите, които съм платил в която фирма ли или. ?
Това са ми въпросите.