lqllqlq
Well-Known Member
От: Измами заливат интернет продавалник
Всяка седмица си имам Топ 3 фаворити по идиотски търсения. Честно ако не бях видял, нямаше да повярвам, че "sex shop" може да има 10 различни начина на изписване при търсене и нито един верен! Фаворита ми за тази седмица е търсенето "вибратори за начинаещи", което просто ме остави безмълвен...
ПС. Сори, че малко се отклоних от темата.
Все едно за мойте неща става дума! Хахахаххаха :lol:О, малък процент даваш. 95-98% от потребителите са ИДИОТИ. Не знаят какво искат. Не знаят какво поръчват. Не знаят ОТ КОЙ сайт поръчват. Поръчват за да "пробват", не че искат да купят. Мързи ги да се регистрират. Мързи ги да отидат до куриера да си вземат стоката, ама не я искат до врата, щото по-скъпо. Пазаруват от подобни на обсъждания сайт, щото е с 2 лева по-евтино, после горят със 100 лева и интернета, онлайн магазините, бизнеса и фирмите им виновни. За всяко нещо търчат в битивито, МВР, КЗП и почват да дават безумни сведения - "Една приятелка ми каза ... Купих си от фейсбук един продукт... Взех си телефон на старо и не ми дадоха касова бележка...". Отказват поръчки, щото не можело да ги получат в неделя или на 3-ти март или в полунощ. Купуват си дрехи, носят ги, перат ги и след 7 дена искат да ги върнат, щото такъв бил закона... Носено бельо искат да връщат!? WTF?!
Всяка седмица си имам Топ 3 фаворити по идиотски търсения. Честно ако не бях видял, нямаше да повярвам, че "sex shop" може да има 10 различни начина на изписване при търсене и нито един верен! Фаворита ми за тази седмица е търсенето "вибратори за начинаещи", което просто ме остави безмълвен...
ПС. Сори, че малко се отклоних от темата.