От: Измамник/Крадец във форума!!!
Не е смешно, не ти го пожелавам.
Работата стана "Човека взе парите, каза, че ще се обади".
Не е смешно, не ти го пожелавам.
Работата стана "Човека взе парите, каза, че ще се обади".
Абе каква репутация? какъв трейдър, гледайте за какво е тоя треидър и каква е тази репутация!
трейдър за смяна на два лева в пейпал?
Това че има репутация 10- 20 не е нищо- може да си я нацъкат 10 келеша или десет профила с по 50 мнения.
Гледайте и се доверявайте на високи репутации.
Аз на човек регистриран след 2010 и с по малко от 100 реп
нямам вяра.
не се правя на интересен,. защото имам 1 и нещо.
Но щом някой е в този форум от няколко години той е създал връзки и приятелства, които няма да премахне с лека ръказ аради една фейсбук страница.
еуфория, Яд ме е на теб, защото оня сега се киска някъде доволен и вика арее да го духат тъпанарите.
голм зор с тия страници, баннха те и пак изпонапрати лс-та за стрниците.
Виждам че му казваш да ги върне, за НЕ СИ СЪЗДАВАЛ ПРОБЛЕМИ? ??
ИСКАМ ДА ЗНАМ КАКВИ ПРОБЕЛМИ??
ЩЕ МУ ПРАТИШ МУТРИ ЗАРАДИ 200 ЛЕВА ЛИ?
ИЛИ БАЩАТИ ЩЕ ОТИД ДА ГО БИЕ?
ПОЛИЦИЯ?
ЦРУ?
тоя как се казваще зукърбърг ли ще го накаже?
Писнало ми е да гледам заплахи към измамници и какво - нищо едион наказан има ли който е измамил някоого във форума?
КАКВО - ЩЕ ХОДИШ ДА ГО ТЪРСИШ ЛИ?
Оня иляз ли каквъ беше от някакво село около морето какво стана?
някой наказа ли го.
Поне не ставайте смешни със заплахите, щом са без покритие.
Яд ме е много като стане измам, преживявал съм го- знам какво е, за твое успокоене ще ти кажа че съм загубил около 100 пъти по голяма сума от теб от измами. Затова приемам тежмк подобни неща и ме е яд може би повече и от вас.
Не, просто с тия неща 2-3 човека съм ги изправял пред съда
ОК ИЗПРАВИ ГО ПРЕД СЪД И ЩЕ ТИ ДАМ 500 ЛЕВА ПОДАРЪК ОТ МЕН - ОБЕЩАВАМ ГО ПРЕД ЦЕЛИЯ ФОРУМ!!!
но не ти вярвам че ще го направиш
ЩЕ ГИ ДАМ НА ВСЕКИ КОЙТО ИЗПРАВИ ИЗМАМНИК ОТ ФОРУМА НА СЪД!
Какво искаш да ми кажеш?
Аз също имам много лоши впечатления от predpriema4. Ако ревюто, за което се беше кандидатирал, не беше безплатно, спокойно можеше да се каже, че съм измамена. Добре, че все пак не ме е вързал с нещо няколко дни да работя нахалост.
И на мен просто е търсил някой да му ги вземе.@ хайлайф, гледам, че и на мене си ми предлагал но лично страницата, пък нямам спомен да съм искал да купувам страница от тебе.
да откраднеш от крадец не е кражба и трябва за мен да има награда не го ли разбрахте милият той колко е жален
Бастун си, човеко. Лепнах ти едно червено, за да знаят хората. Мисля, че и други ще го направят.
или започнете escrow услуга или забранете въобще търговията с фб страници