realdark
Member
Луда работа, говедата изтрещяха http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011...astrelia_drug_shofyor_i_opita_da_se_samoubie/
няма да се очудя ако е замесено и мъж и куче и какво.просто хората не са това, което бяха.Дали е замесена жена, е интересно.
Това и аз не го разбирам. Мисля че има редица по-интелигентни начини за справяне с проблема, ако изобща може да се нарече проблем.ненормални се карат за някакво момиче и се стрелят
А се си мислех, че сме идея по еволюирали от едно време.Аз пък казвам, че не са изтрщяли.
Напълно нормални тъпи копелета.
Хора са се избивали за жени от дълбока древност та до наши дни.
Навремето колко дуели и войни е имало заради някоя фуста, бедна ви е фантазията.
Някои ще кажат селски манталитет, но тогава на дуели са ходели предимно благородници и друга сволоч, мислещи се за синя кръв, т.е деца на боговете.
Не знам какво са си мислили пичовете, но явно оня е станал рано сутринт с мисълта да умре и да вземе със себе си новото гадже на бившата си. Леко ми е комплексарско това, но е мое мнение.
Намирам комплексарщина в това да си мислиш, че единствения начин да имаш такава жена (кой знае за какъв змей говорим) е да убиеш някой. А и най-логичното е ако я обича да я пусне на свобода. "Само аз заслужавам" ми звучи доста комплексарско.По-скоро е казал "Само аз заслужавам такава жена и само аз я обичам истински. Или ще е моя, или няма да е на никой". Няма нищо комплексарско в това да обичаш някого, повече от всичко на света, Блинки.
По-скоро егоистично, а не комплексарско."Само аз заслужавам" ми звучи доста комплексарско.
Е да. Сложи и една тунингована лада, изтрели в 8 сутринта и си се получава комплексарско. Малко крайно мисля, но това за мен са слаби характери и меки съзнания.По-скоро егоистично, а не комплексарско.
С ладата ще ме срам да се покажа, а изстрелите се произвеждат по-скоро за отмъщение, отколкото за избиване на комплекси.Е да. Сложи и една тунингована лада, изтрели в 8 сутринта и си се получава комплексарско.