mmmihaylova
New Member
От: Изпозастреляха се на България
Harkon, ако те знаех колко си романтична душа преди да се сгодя, щях да ти пристана.
Harkon, ако те знаех колко си романтична душа преди да се сгодя, щях да ти пристана.
blush, blushHarkon, ако те знаех колко си романтична душа преди да се сгодя, щях да ти пристана.
"Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако се върне – твой е за винаги. Ако не се върне – не е бил твой никога…"А и най-логичното е ако я обича да я пусне на свобода. "Само аз заслужавам" ми звучи доста комплексарско.
Ето това са добре казани слова. И е точно така. Другото е някакъв вид внушения и закърнени възприятия."Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако се върне – твой е за винаги. Ако не се върне – не е бил твой никога…"
Именно! И аз така мисля, пък и хората са го казали "На сила хубост не става!"Ето това са добре казани слова. И е точно така. Другото е някакъв вид внушения и закърнени възприятия.
А този красавец бил с взета книжка заради алкохол и след като му я върнали на 20тия ден....плес с 150 км/ч на Цариградско. При него е било въпрос на време да се пречука. Народа яко е затъпял последно време.Абе да се трепат бре.
Колкото по-малко фрийкс от селско-балкански тип у държавата, толкоз по-добре.
Кат та избива на насилие, бий са ръкопашно ве!
Даже не знам като са е гръмнал, дали е сгънал, ама ако да - още по-добре. Понеже утре някой от нас случайно ще му зазяпа кифлата и оня ще извади пищофа...
Оня пишман-рокера - същата работа. Заслужава една наздравица че не се е учил да кара докато сме били наоколо.
Още не е, ама шансовете му били почти нулеви.Даже не знам като са е гръмнал, дали е сгънал, ама ако да - още по-добре. Понеже утре някой от нас случайно ще му зазяпа кифлата и оня ще извади пищофа...
Сега четох във вестника, че девойчето било 16 годишно. Тези са си изпили мозъците - това 16 годишно момиче, кой знае колко ще ги смени след тези двамата. Ама язък за тях, че млади хора са - животът е бил пред тях!
Може да е била надарена.Аз си мислех, че е било жена.. а то какво.. - някаква пикла ...
Дори и така да е, трябвало е само да се поогледат наоколо и щяха да видят много девойчета и по-красиви, и по-надарени.Може да е била надарена.
Забравих, че ние мъжете не умеем да гледаме, където трябва, според жените, а всяка жена има различно мнение по въпроса.Дори и така да е, трябвало е само да се поогледат наоколо и щяха да видят много девойчета и по-красиви, и по-надарени.
Може да е била надарена.
Епа това на мъжъ си би ли го прошепнала?Дори и така да е, трябвало е само да се поогледат наоколо и щяха да видят много девойчета и по-красиви, и по-надарени.
Съгласен съм. Освен ц*ц*, жените имат и други прелести, за които си струва да извадиш патлака.Със сигурност не толкова, че да си струва да умреш за нея :wink: само ц*ц* не стигат .. :arrow:
Твърде надарените често са атачнати към някой дето си мисли че трябва да извади пистолета ако почувства че съществуващата релация е застрашена.Съгласен съм. Освен ц*ц*, жените имат и други прелести, за които си струва да извадиш патлака.
Пистолета, исках да кажа.
(select substr(field_val_8,7,4) from flexcube.CSTM_CONTRACT_USERDEF_FIELDS where contract_ref_no=a.contract_ref_no) gratis_date_y,ПС: Айде почнете някоя нова тема че таз не мий на интелектуалното ниво...